Horoscop 4 aprilie 2016

Previziunile astrale ale zilei de 4 aprilie 2016:

Astăzi puteţi trece printr-o situaţie care vă schimbă viaţa din toate punctele de vedere. În rest se anunţă o zi cât de cât liniştită.

BERBEC – Se pare că sunteţi nemulţumit din cauza ca s-a amânat o călătorie în interes de serviciu. Tot răul e spre bine: astăzi nu sunt recomandate călătoriile lungi. După-amiază puneţi bazele unei colaborari pe termen lung, din care puteţi obţine beneficii materiale substanţiale.

TAUR – Schimbările pe care le iniţiaţi în cămin sunt apreciate de membrii familiei, dar va sfatuim sa tineti cont si de parerile partenerului de viata. Vă recomandăm să nu începeţi mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca riscati sa nu duceti la bun sfarsit nici una din ele. Spre seara, primiti un cadou care va impresioneaza.

GEMENI– Începeţi ziua hotărat să finalizaţi o lucrare începută mai demult în casă, montaţi un dulap sau poate zugrăviţi o cameră. Persoana iubită vă ajută financiar, dar încearca să-şi impună punctul de vedere in legatura cu schimbarile pe care doriti sa le faceti. Evitati o cearta care ar putea sa tensioneze atmosfera din familie! În carieră se anunţă veşti bune, vi se oferă o nouă funcţie mult mai tentantă din punct de vedere financiar.

RAC – Deşi aveţi multe probleme de rezolvat, va sfatuim sa va menajati sanatatea si sa acordati mai mult timp odihnei. Reusiti sa faceti schimbari importante in camin, care contribuie la imbunatatirea relatiilor cu partenerul de viata. În partea a doua a zilei sunteţi tentat să cheltuiţi o suma mare de bani.

LEU – S-ar putea ca în prima parte a zilei să aveţi mici probleme în cămin ce tin de organizare. Vă recomandăm să le trataţi cu calm. Un gest tandru sau o vorbă bună vă pot ajuta să evitaţi o ceartă. Financiar nu staţi prea bine, dar fiţi optimist! Banii vor apărea exact atunci când aveţi mai mare nevoie.

FECIOARĂ – Sunteţi nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute. S-ar putea sa va schimbati programul in ultimul moment, pentru a va ocupa de o problema urgenta a partenerului de afaceri. Se anunţă o zi deosebit de încarcata, aşa că vă sfătuim să vă organizaţi cât mai riguros.

BALANŢĂ – Este momentul să vă concentraţi atenţia asupra problemelor din cămin. Vă puteţi baza pe intuiţie, dar vă sfătuim să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă. După-amiază, o rudă vă solicită sprijinul într-o problemă financiară.

SCORPION Aveţi tendinţa să fiţi idealist şi să credeţi că puteţi rezolva totul, foarte uşor. Fiţi mai realist, ca să nu aveţi surprize neplăcute! Va sfatuim sa aveti grija ce spuneti, pentru ca riscati sa jigniti o persoana draga. Nu incercati sa va impuneti punctul de vedere!

SĂGETĂTOR – Aveţi ocazia să puneţi în practică planurile în legatura cu o afacere rentabilă. Relaţiile de prietenie au o evoluţie bună, însă dorinţa de independenţa ar putea genera tensiuni în familie. Vă sfătuim să fiţi diplomat şi să nu refuzaţi dialogul cu membrii familiei.

CAPRICORN Veţi avea parte de o zi aglomerată în care vă va fi pusă la încercare calitatea de buni organizatori. Poate că sunteţi prea pretenţioşi în relaţia cu partenerii sau cu colegii de echipă. În situaţia financiară are loc o schimbare în bine.

VĂRSĂTOR – Sunteti în formă şi este momentul să demaraţi noi activităţi şi să vă faceţi planuri de viitor pentru cămin. Partenerul de viaţă şi prietenii va încurajeaz si vă ajută. Vă sfătuim să vă detaşaţi de problemele de moment şi să fiţi mai optimist.

PEŞTI Astăzi vă bucuraţi de o creativitate deosebită, care va poate ajuta mult la rezolvarea problemelor profesionale. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă. Relaţiile pe plan sentimental sunt foarte bune. Atenţie: aveţi tendinţa să-i faceţi reproşuri nemeritate persoanei dragi!

De același autor

Related Articles