HOROSCOP ZILNIC 30 MAI 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)O discuție cu cineva aflat departe de granițele țării sau cu un instructor, profesor îți va oferi lămuriri importante vizavi de experiențele de viață în care ești implicat. În Semnul Săgetătorului se formează aspectul de Lună plină, oferindu-ți șanse deosebite de a renunța la păreri și concepții învechite și a te orienta spre noi filozofii de viață. Rezervă momente pentru lectură sau meditații interioare în locuri sfinte. Schimbări în planurile de călătorii și de studii.

HOROSCOP ZILNIC 30 MAI 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Primești dovezi clare că apar modificări serioase vizavi de banii și bunurile comune cu alții. Practic se încheie o etapă de câștig și favoruri de la și prin alții. Ziua este marcată de alcătuirea momentului de Lună plină în Semnul Săgetătorului, activând segmentul financiar. Sunt posibile cheltuieli pentru a ajuta pe cineva mai în vârstă sau pentru a plăti diverse daune. Planifică pe îndelete bugetul disponibil pentru cel puțin patru săptămâni de acum încolo.

HOROSCOP ZILNIC 30 MAI 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)Zi importantă la capitolul relații parteneriale, întrucât se formează aspectul de Lună plină în Semnul Săgetătorului. Se conturează reconfigurări și finaluri neașteptate, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare profesională. Desprinde-te rapid din situațiile și relațiile toxice! Astfel pregătești terenul pentru relații și situații noi, mult mai favorabile ție acum. Relaxează-te și îngrijește-ți sănătatea!

HOROSCOP ZILNIC 30 MAI 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)Reușești să finalizezi sarcini profesionale și să pui la punct un alt program de lucru, care să-ți eficientizeze activitatea și care să-ți permită să te relaxezi regulat. Ești ajutat de influxurile astrale ale momentului de Lună plină care se construiește astăzi în Semnul Săgetătorului. Se deschide o nouă etapă în câmpul muncii, de aceea, fii prudent cum îți ordonezi treburile, atât pentru viața personală, cât și pentru cea profesională. Îngrijește-ți sănătatea!

HOROSCOP ZILNIC 30 MAI 2018 Leu (23 iulie – 22 august)Creativitatea atinge un maxim, fiind susținută de influxurile astrale ale momentului de Lună plină care se formează astăzi în Semnul Săgetătorului. Transpune în practică ideile care îți vin în minte, notează-le într-un jurnal, încrezător că se vor materialiaza favorabil la momentul potrivit. Pe de altă parte, relațiile sentimentale sunt tensionate, fiind șanse de reconfigurare sau chiar de a finalzia o relație amoroasă veche. Prudență și calm!

HOROSCOP ZILNIC 30 MAI 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)Interesantă zi în plan familial, pentru că se formează aspectul de Lună plină în Semnul Săgetătorului, evidențiind finalul unei etape. Ai spor în rezolvarea treburilor gospodărești și în lămurirea chestiunilor patrimoniale. Întrucât ești foarte preocupat de sarcinile profesionale și de imaginea ta publică există riscul să neglijezi ceea ce se petrece în plan personal, la nivelul familiei. Ocupă-te pe îndelete de casă, familie, dar și de sănătate!

HOROSCOP ZILNIC 30 MAI 2018 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)O mulțime de gânduri năvălesc în mintea ta, astfel că îți poate fi dificil să susții un dialog sau să te ocupi de activități intelectuale. Relaxează-te, alcătuiește un program de priorități, deoarece energia astrală a zilei te predispune la discuții sterile și călătorii pe distanțe scurte. În Semnul Săgetătorului se formează aspectul de Lună plină, de aceea este un moment excelent de a-ți selecta concepțiile, relațiile, activitățile, dar și reacțiile.

HOROSCOP ZILNIC 30 MAI 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie) Revizuiește-ți concepțiile și atitudinea față de bani, acum fiindu-ți ușor să abordezi și alte fațete ale realității. Ești sprijinit în acest sens de aspectul de Lună plină ce se formează în Semnul Săgetătorului. Se conturează schimbări importante privitoare la veniturile tale obținute din munca proprie, dar ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta. După-amiază te vei simți mai bine, iar cineva drag te va invita la un dialog constructiv.

HOROSCOP ZILNIC 30 MAI 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie) Influxurile momentului de Lună plină ce se formează astăzi în Semnul tău zodiacal îți oferă șanse minuate de a opera acele schimbări în personalitatea ta de care ai nevoie pentru a progresa. Desprinde-te de trecut și deschide-ți sufletul spre experiențe noi. Chiar dacă stările tale sunt oscilante, poate chiar și sănătatea îți oferă neplăceri, ai încredere că vei depăși totul cu bine. Spre seară îți va reveni pofta de viață și vei avea o altă perspectivă asupra vieții.

HOROSCOP ZILNIC 30 MAI 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie) Ești hotărât să aduci schimbări serioase în viața ta, astfel că astăzi ești concentrat mai mult pe tine și treburile tale personale. Aspectul de Lună plină ce se construiește în Semnul Săgetătorului îți aduce informații deosebite pe căi mai puțin obișnuite, la care ar fi bine să iei aminte. Spre seraă te vei simți mai bine și vei reveni cu elan în mijlocul celorlalți. Evită activitățile și discuțiile solicitante! Organsimul este vulnerabil.

HOROSCOP ZILNIC 30 MAI 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie) Aspectul de Lună plină ce se formează astăzi în Semnul Săgetătorului îți oferă dovezi clare provitoare la unele persoane din anturajul prietenilor, la care ar fi recomandabil să renunți cât mai rapid. Se conturează finalizarea unor acțiuni sau proiecte comune cu aceste persoane, iar alții își vor trage sprijinul pe care ți l-au acordat până acum. Relaxează-te, oferă-ți momente de liniște și regândește-ți planurile și relațiile.

HOROSCOP ZILNIC 30 MAI 2018 Pești (19 februarie – 20 martie) Ziua aduce tumult profesional, schimbări la locul de muncă, dar mai ales în relațiile cu șefii. În Semnul Săgetătorului se formează aspectul de Lună plină, influențând mult și definitiv ceea ce se petrece în plan profesional. Însă, acasă, membrii familiei te susțin, te ademenesc să le rezolvi treburile, dar să și te implici în cele gospodărești cotitidene. Fii prudent în relațiile cu ierarhiile superioare și planifică-ți treburile cu grijă!