BERBEC

În acest weekend fiecare îşi dă cu părerea, tu mizezi pe acţiune. Trebuie să găseşti un echilibru bun între relaxare şi distracţie.

TAUR

Sâmbătă, la cumpărături, respecţi o disciplină impusă şi faci ceva economii. Duminică nu te lua după bârfe şi intrigi. Vezi în ce măsură evenimentele te afecteză personal şi… distrează-te!

GEMENI

Weekend echilibrat, îţi faci planuri de viitor, pentru ce a mai rămas din sezon și pentru toamnă şi ai timp şi de distracţie. Cu moderaţie, mai ales la cheltuieli, poți să evitiţi neplăcerile.

RAC

Treburi de weekend ale Racului! Depăşeşti planul, la cheltuieli, dar nu ştiu dacă este de bine, sau de rău. Sâmbăta îţi este favorabilă, dar nu trebuie să-ţi supraapreciezi forţele.

LEU

Păstrează-ţi secretele cu grijă şi gelozie. Dar nu uita că cei dragi merită încrederea ta. Sigur, poţi să le spui o variantă care te avntajează! Weekend plăcut, dar nu pleca la drum lung!

FECIOARĂ

Zi calmă de weekend, cumpărături, plimbare prin mall, un prânz bun. Nu se întâmplă nimic negativ, dar oamenii şi evenimentele nu sunt la înălţimea standardelor tale.

BALANŢĂ

Sâmbătă dimineața ai ceva de împărţit, de pus la punct, cu cineva apropiat, din familie sau din anturaj. Nu te repezi, aşteaptă să se clarifice lucrurile, nu transforma incidentul într-un scandal.

SCORPION

În acest weekend ai vrea să faci o mulţime de lucruri. Dar trebuie să te limitezi doar la cele mai urgente! Sâmbăta poate aduce unora dintre nativi şi o ocazie, un prilej. 

SĂGETĂTOR

Sâmbătă poti finalizeza în condiţii bune promisiunile care ţi-au dat atâta bătaie de cap. Poziţia lui Venus indică prieteni noi şi petreceri reuşite. In acest weekend probabil că trebuie să faci ceva cumpărături.

CAPRICORN

O veste te interesează. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă sunt de la televizor.

VĂRSĂTOR

În acest weekend e indicat să te odihnesti si să-ţi menajezi sănătatea. Relaxare, somn suficient, puţină mâncare, dar de calitate, evită stresul! Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru afacerile şi reuniunile de familie.

PEŞTI

Sâmbătă ai o dorinţă acută să depăşeşti şi să ai succes în faţa altora. Trebuie să demonstrezi că eşti valoros, dar alege-ţi cu prudenţă modalităţile de parvenire. Nu doar scopul contează!