Horoscop, 3 ianuarie 2020

Berbec – Domeniul favorizat de stele este cel emoţional. Astăzi nu te grăbi, nu te repezi, în delicata zonă a sentimentelor trebuie să ai când planuri bine întocmite, când să te laşi în voia pasiunii.

TAUR – În limite acceptabile, astăzi poţi să reuşeşti în mai tot ce faci, deoarece ai o configuraţie favorabilă. Profită de bunăvoinţa stelelor şi distrează-te, dar fă-ţi şi planuri pentru 2020, măcar pentru primul trimestru. O veste bună poate fi urmată de una nu tot aşa de bună. Un alt Taur şi poate un Săgetător te ajută să treci o cumpănă. Străluceşti într-un grup, sau te bucuri de un eveniment social deosebit. Poate o petrecere, pe seară.

GEMENI – Domeniul avantajat de conjunctură este cel al comunicării, dar astăzi nimeni nu este profet în ţara lui! Dacă ai de făcut un drum, sau eşti pe drum, sau în călătorie, eşti avantajat de stele. Nu te enerva, oricum nu este la îndemana ta rezolvarea problemei cu care te confrunţi. Singurul care se pricepe este Destinul. Aşteaptă!

RAC – Este bine să ai mai multă ambiţie, dar astăzi nu trebuie să exagerezi cu efortul, cere ajutor de la familie. Trebuie să vrei să te simţi neapărat bine şi totul o să fie armonioş cum îţi place ţie! Cheltuielile si veniturile sunt dezechilibrate în bugetul tau personal – in perioada zilei de astăzi vrei să cheltuieşti, nu glumă! Poţi să-ţi temperzi pornirea – de fiecare dată când vrei să cumperi ceva spune-ţi că o să găseşti ceva mai bun!

LEU – O zi norocoasă, care trece repede, aşa sunt lucrurile bune. Dacă lucrezi, fă ordine pe biroul tău, curăţenie la locul tău de muncă. Dacă eşti încă în vacanţă, poţi să faci curat acasă! O zi favorabilă, în special pentru activităţile de rutină. Toată ziua este plină de aspecte planetare bune, fiind o zi explicită, transparentă aşa că fii foarte atent la semnalele care apar pe piaţă, în presă, de exemplu. Stelele au un moment de bunăvoinţă.

FECIOARĂ – Ai o problemă care te obsedează, încă de anul trecuţ dar astăzi, pe o conjunctură astrologică favorabilă şi parcă împotriva logicii, printr-o abordare directă, intuitivă, te poţi lămuri despre ce este vorba. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. O perioadă plină de inspiraţie şi idei noi. Nu te implica în conflicte deschise cu Leii sau Berbecii. Perioada iţi este favorabilă, în general, statistic vorbind.

BALANŢĂ – Poţi să te grăbeşti înceţ ai talentul acesta! Cu toate că ai impresia că eşti în criză de timp, reuşeşti mai întotdeauna să salvezi situaţia, comunicând la timp, cu respecţ unde eşti şi cât întârzii. Călătoriile sunt sub un semn fast. Transformări în bine ale relaţiilor cu prietenii sau familia. Atenţie mărită la sfârşitul zilei, când răbdarea îţi este pusă la încercare.

SCORPION – Trebuie să fii atent la ceea ce promiţi, sau la ceea ce spui că o să faci. Nu te lansa în declaraţii fără acoperire, în familie sau cu prietenii. Oricum, bunele intenţii se uită repede! Unele surprize plăcute, dar până la urmă previzibile – din partea copiilor sau a fraţilor mai mici. Orice inceput este greu şi nesigur, iar începutul anului 2020 nu face excepţie. Nu este o scuză, pentru tine, ca să nu te ţii de cuvânt şi să schimbi permanent regulile jocului!

SĂGETĂTOR – Atenţie la unul dintre păcatele tale, mândria, vanitatea. Astăzi nu lua de bun ce spune primul venit. Mai multă prudenţă, verifică, ca să nu faci gafe dureroase, inutile şi păguboase! Propria inteligenţă şi intuiţia pot rezolva situaţia. Controleză anumite tendinţe extravagante, mai ales în domeniul cheltuielilor şi al promisiunilor gen „trec eu pe la tine” . Aminteşte-ţi că nu ai timp!

CAPRICORN – Dacă mai ai puţină vacanţă, vezi că ai de rezolvat o mulţime de treburi, pe care le-ai tot amânat. Ocupă-te de ele secvenţial, pe rând. Astăzi ocupă-te de problemele de familie, sunt avantajate. Primeşti un cadou neaşteptaţ oricum pentru un procent dintre Capricorni este ziua de naştere, sau o întâlnire neanunţată cu o persoană dragă. Seriozitatea şi consistenţa zodiei te ajuta sa faci faţă diversităţii de probleme şi să găseşti soluţii, măcar temporare, pentru problemele cotidiene.

VĂRSĂTOR – Ai o mare capacitate de concentrare a atenţiei, dar numai pe termen scurt. Eşti obosit după mâncarea multă si grea şi nopţile nedormite. Odihneşte-te mai mulţ dacă eşti încă în vacanţă. Poţi evita, cu siguranţă, o situaţie neplăcută, prin amânarea unor întâlniri, sau prin reprogramarea unor evenimente. În a doua parte a intervalului trebuie să dai dovadă de prudenţă şi chiar suspiciune în analiza unor veşti şi informaţii.

PEŞTI – Trebuie să te concentrezi astăzi pe problemele urgente, acasă, sau la serviciu, dacă ai început lucrul. Nu sunt favorizate drumurile, călătoriile, noile relaţii sentimentale, noul în general. Nu încerca să controlezi evenimentele din viaţa prietenilor impunând date şi planuri de măsuri. Mai bine zâmbeste şi „fă frumos” ca un peştişor de aur în acvariu – vei găsi imediat pe cineva care să te te laude!