Berbec

Relatiile parteneriale sunt subiectul principal de astazi pentru tine. Dispui de multa sustinere astrala, astfel incat sa iti provoci partenerul de viata sau de afaceri la un dialog constructiv.

Taur

Pentru tine este o zi incarcata la serviciu. Ai multe de facut, spor nu prea ai, iar relatiile cu colegii lasa mult de dorit. Selecteaza prioritatile si bazeaza-te doar pe tine.

Gemeni

Astazi esti foarte creativ. Dorinta de amuzament este la cote inalte, iar prietenii iti tin isonul. S-ar putea ca persoana iubita sa iti faca anumite reprosuri vizavi de comportamentul tau in ale amorului

Rac

Casa si familia sunt domeniile preferate de astazi. Este o perioada buna de a te ocupa de reamenajarea casei, curatenii generale sau de reparatii curente. Pe de alta parte, relatiile cu membrii familiei sunt tensionate

Leu

Astazi esti mai mult pe drumuri. Rudele si prietenii apropiati iti solicita ajutorul, insa cu greu te desprinzi de ale tale. Gandirea si comunicarea nu iti sunt sustinute, asa incat vorbeste putin si nu iti lua angajamente pe care nu le poti onora.

Fecioara

Este o zi proprice de a te ocupa de bugetul de venituri si cheltuieli. Nu prea esti multumit de banii pe care ii obtii de la un loc de munca si te gandesti sa iti reduci eforturile in acest sens.

Balanta

Minunata zi pentru tine. Te simti bine, ai chef si spor pentru toate, insa bine ar fi sa iti orientezi eforturile catre relatiile parteneriale. Se pare ca incepe o perioada excelenta la acest capitol.

Scorpion

Dorinta de interiorizare esta la cote inalte pentru tine astazi. Starile de spirit fluctueaza destul de mult, asa incat bine este sa fii cat mai discret si sa te ocupi doar de activitatile de rutina.

Sagetator

Prietenii iti sunt alaturi intreaga zi. Intalniri, dialoguri, controverse, toate alcatuiesc un carusel deosebit. Poti primi informatii si sfaturi bune in legatura cu proiectele in care esti implicat.

Capricorn

Domeniul profesional iti atrage atentia in mod deosebit astazi. Se pare ca relatia cu sefii este destul de tensionata, insa vina iti apartine in totalitate. Incearca sa iti alcatuiesti un plan de imbunatatire a pozitiei la locul de munca.

Varsator

Studiile si calatoriile sunt o idee buna astazi. Recomandabil este sa iti alcatuiesti planuri in acest sens, intrucat astrele iti trimit raze deosebite. Insa, se pare ca doar drumurile scurte si formele de scolarizare de scurta durata iti sunt favorizate.

Pesti

Finantele si bunurile altora te preocupa intreaga zi. Este o perioada buna de a achita taxele, impozitele, creditele sau, functie de caz, de a te ocupa pe indelete de afacerile pe care le desfasori in comun cu altii.