Berbec

Ai parte de sprijin din partea familiei mai mult decat ai avut pana acum. In sfarsit, esti in perfecta armonie cu cei dragi, iar asta se cunoaste.

Taur

Dupa o perioada grea in viata de cuplu, reusiti sa va gasiti un echilibru. Comunicarea este onesta, iar asta va ajuta mult.

Gemeni

Primesti rasplata pentru munca din ultima perioada. Fie o marire de salariu, fie o functie mai importanta. A venit timpul sa stralucesti.

Rac

Iei o decizie importanta care iti schimba viitorul. Nu voiai sa se ajunga aici, dar nu ai avut de ales. Priveste partea plina a paharului, tot raul spre bine.

Leu

Apar niste cheltuieli neprevazute, dar cumpatarea ta din ultime vreme da roade. Vei trece cu bine peste probleme.

Fecioara

Ai tendinta sa iei decizii pripite. Nu este un moment bun in care sa te grabesti. Analizeaza clar nevoile tale financiare.

Balanta

Primesti o veste buna de la cineva surpriza. A picat tocmai la fix, ceea ce ai aflat, iar asta te bucura nespus.

Scorpion

Ai parte de probleme la locul de munca. Simti ca nu te mai regasesti in acest colectiv, asa ca incepi sa te gandesti la un alt loc de munca.

Sagetator

Ai parte de o surpriza romantica din partea partenerului de viata. Daca nu esti in cuplu, ai sansa sa descoperi iubirea unde nu te asteptai.

Capricorn

Ai parte de o pauza de relaxare si odihna. Iti era dor sa nu te mai ocupi doar de munca.

Varsator

Incepe sa te cuprinda spritul sarbatorilor. Esti decis sa nu lasi aceasta perioada grea sa te afecteze. Incepi sa iti faci deja planuri mari, alaturi de cei dragi.

Pesti

Vine o suma de bani importanta de undeva. Fie primesti o mostenire, ori cineva iti returneaza o datorie. Atentie insa la cheltuielile excesive.