Berbec

Ai vrea sa fi lasat in pace, astazi, sa-ti rezolvi o problema personala care a devenit destul de urgenta incat sa nu o mai poti amana. Nu ai decat o singura solutie: sa iti iei o zi libera si sa faci linistit ce ai de facut.

Taur

In ultima vreme ai devenit foarte orgolios. Nu mai vrei sa accepti sfaturi de la nimeni. Esti convins ca stii mai bine ca altii ce este bun pentru tine. Ai dreptate, insa, uneori, cel care priveste lucrurile din afara, le intelege mai bine.

Gemeni

Saptamana de munca care tocmai se incheie te-a epuizat. Ai avut foarte multa treaba si nu te gandesti decat la weekend-ul care urmeaza. Ti-ai facut deja program si nu mai ai rabdare. Risti si pleci mai repede de la munca.

Rac

Ultima data cand ai luat o decizie in graba te-a costat destul de mult, asa ca ti-ai invatat lectia. De data asta o sa analizezi in detaliu toate aspectele inainte sa hotarasti ce faci.

Leu

Cauti o scuza pentru a nu face ceva ce te-a rugat o ruda. Ai uitat de o intalnire deja programata si acum ti-ai amintit… Pana la urma, vezi ce este cu adevarat mai important.

Fecioara

Evita sa intri in discutii cu cei care sunt in mod evident de alta parere decat a ta si nu accepta sarcini in plus pe care stii ca nu le vei rezolva la timp. Seara te vezi in oras cu niste prieteni mai vechi.

Balanta

Relatia cu partenerul de viata pare a fi intr-un impas. Nu te poate ierta ca nu ai luat in seama ceea ce te-a rugat in urma cu cateva zile. Ai ocazia in weekend sa-i dovedesti ca-i esti alaturi.

Scorpion

Esti foarte bine dispus si te simti excelent, asa ca te opresti cu toata lumea la povesti. Asa se explica de ce ajungi la job abia spre amiaza. Nu o sa-ti convina ce-ti va spune seful…

Sagetator

Nu te lasa descurajat daca nu ti-a reusit din prima ceea ce vroiai sa faci. Doar perseverand vei avea parte de succes. Eventual, cere ajutorul sau macar sfatul cuiva cu mai multa experienta.

Capricorn

Te simti fara pic de energie. Ai tras de tine cam mult in ultima vreme si asta nu ramane fara urmari. Ti-ar prinde bine o vacanta. Pana atunci, cere ajutorul cuiva. Nu incerca sa le faci tu pe toate.

Varsator

Ai parte de o zi plina! Pe langa treburile pe care le ai de terminat urgent la birou, esti nevoit sa te ocupi si de ce iti cere cu insistenta partenerul de viata. Abia pe seara te mai eliberezi…

Pesti

Weekend-ul bate la usa si nu ai niciun chef de munca. Incerci sa mai scapi de sarcini impartindu-le cu colegii. Asta pana o sa-si dea seama cineva ca tu nu faci mai nimic.