Berbec

Ești în mijlocul unei furtuni sentimentale, acum este momentul să alegi pe ce drum vrei să mergi mai departe.

Taur

Ai grijă la modelele sociale pe care le alegi. S-ar putea să fie persoane care te bârfesc sau vorbesc pe la spate, nu ai nevoie de așa ceva.

Gemeni

Nu ești genul de om care să iasă în față, însă trebuie să-ți iei inima în dinți pentru a le arăta superiorilor ce poți.

Rac

Atitudinea unor colegi este tot mai deranjantă și te-ar putea determina să-ți pierzi cumpătul. Nu rezolvi nimic dacă arunci vorbe grele la adresa celor din jur.

Leu

Treburile nu se mai termină și s-ar putea să stai peste program la birou. Ia o pauză și fă o vizită la medic sa iti verifici sanatatea.

Fecioară

Debordezi de energie și entuziasm și transmiți starea ta de bine și celorlalți. Zâmbetele și glumele îi scot pe toți din rutina zilnică.

Balanță

Simți nevoia să fii corect și să-ți spui punctul de vedere chiar dacă ai putea răni unele persoane. Sinceritatea ta nu este pe placul tuturor.

Scorpion

Ți se aprind călcâiele după o persoană din cercul de prieteni. S-ar putea să nu ți se răspundă imediat, dar asta nu trebuie să te facă să-ți pierzi speranța.

Săgetător

Renunță la ambițiile și ideile preconcepute dacă vrei să ai succes în viață. Este momentul să-ți stabilești niște priorități clare și să le urmezi îndeaproape.

Capricorn

Ai tendința să ridici tonul și să fii agresiv verbal pentru a te impune. S-ar putea să nu fii privit cu ochi buni la serviciu, nu ar strica să îți temperezi comportamentul. 

Vărsător

Bazează-te pe intuiție când vine vorba de prieteni. Nu ar strica să renunți la amicii cu care nu ești pe aceeași lungime de undă. 

Pești

Ai parte de provocări, dar asta nu te sperie chiar deloc și chiar te motivează să mergi pe drumul tău. Nu duci lipsă de încredere și știi ce vrei de la ceilalți.