BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
In aceasta saptamana, toate miscarile pe care le faci pot trece neobservate de altii, chiar si de partener. Tot ce tine de tine si de viata ta va fi gestionat in mare taina si discretie si vei cauta chiar sa te misti in spatele scenelor. Multe din actiunile tale nu vor primi recunoasterea asteptata dar sa nu fii dezamagit. Eventual vei fi in stare sa obtii rezultatele dorite. O noua ordine a lucrurilor se creaza incet incet si tu vei avea un rol decisiv.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)
In aceasta saptamana vei fi foarte interesat de prietenii tai si de cercul tau social. Iti vor fi asignate noi responsabilitati sau ele vor rezulta din situatiile aflate in curs de derulare. Cheia de a accepta si a face fata la toate este sa iti controlezi temperamentul si sa fii civilizat. Influentele planetare iti pot activa gelozii si invidii, in special in randul femeilor. In general, ai grija sa mentii echilibrul in orice tip de relatii. Neintelegerile pot aparea cu usurinta pe masura ce apar noi conditii de viata fata de obisnuit si rutina.

GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Agenda acestei saptamani iti va fi full. Vei avea de-a face cu subiecte ce tin de pozitia ta sociala, de misiunea pe care vrei sa o implinesti ca persoana si de ambitiile tale. Vei avea succes in domeniul tau ? Asemenea ganduri te bantuie de la ultimele proiecte profesionale pe care le-ai avut care te-au propulsat intr-o noua orbita. Asigura-te ca mentii controlul asupra ta si asupra aspectelor ce te vizeaza direct. Nu te lasa intimidat de oarecari agitatii ce apar in relatiile tale personale care sunt cauzate doar de anumite miscari planetare si sunt trecatoare.

RAC (21 iunie – 22 iulie)
Anumite confuzii si obstacole pot aparea in aceasta saptamana, in special legat de planuri de calatorii sau aspecte generale ce tin de imaginea ta si comunicarea cu altii. Asigura-te ca esti cat se poate de practic si clar. Astfel vei reusi sa ramai drept si demn in fata oricaror obstacole care pot aparea. In acelasi timp, este posibil sa explodeze un subiect ce are legatura cu dominarea si controlul intr-o zona ce se afla sub supervizarea ta. daca te simti pregatit sa delegi responsabilitati, nu ezita sa o faci. Poate ca toate acestea sunt o mana de ajutor care sa te faca sa te relaxezi si sa iti gasesti echilibrul interior.

LEU (23 iulie – 22 august)
Aceasta saptamana poate marca schimbari in viata ta dar ele nu se vor intampla fara un efort din partea ta. Asta inseamna ca ti se va da ocazia sa o inchei cu trecutul si sa pui fundatiile pentru noi activitati, noi relatii si noi conditii de viata in general. De aceea ai nevoie de un buna planificare si o minte limpede. Nu te lasa dus de val de nerabdare sau de incredere de sine exagerata. Daca ai situatii in stand by ce au legatura cu taxele sau cu proprietatile, sa stii ca ele pot fi in prim plan si trebuie sa le rezolvi. Nu le neglija.

FECIOARA (23 august – 22 septembrie)
Aceasta saptamana este ideala pentru o scurta pauza care sa iti permita sa iti analizezi situatiile vietii. Unde te afli in raport cu obiectivele si cu planificarile tale ? Ce altceva ai dori sa realizezi si cum ai putea face asta ? Trebuie sa fii foarte onest cu tine si sa faci noi planuri bazandu-te doar pe date realiste. Daca exista ceva ce ar trebui sa elimini din viata ta pentru ca nu iti face bine, nu ezita sa o faci. Oricum, asigura-te ca gestionezi lucrurile bland si usor ca sa nu intrerupi armonia. Partenerul sau prietenii in care ai incredere te sustin total.

BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)
Aceasta saptamana va fi foarte importanta pentru toate relatiile tale. Lucrurile vor avea tendinta sa devina din ce in ce mai mari si asta poate implica decizii importante pentru tine. Asta inseamna ca, daca esti pregatit sa infrunti anumite probleme cu unii oameni, aceste probleme pot deveni mai mari ca sa fie rezolvate imediat o data pentru totdeauna. Daca ele par insurmontabile. Nu ezita sa faci orice este necesar ca sa iti restabilesti stabilitatea emotionala. Daca esti intr-o relatie armonioasa, satisfactia simtita iti va da motivatia sa mergi mai departe.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Aceasta saptamana nu va fi nici foarte dificila in mod special dar nici de foarte mare ajutor. Va fi potrivita daca vrei sa rezolvi anumite treburi sau sa lansezi altele care sa te ajute sa iti duci planurile mai departe cu un pas. Cu toate acestea, pot aparea unele obstacole sau amanari datorita altor oameni implicati in planurile tale. Imaginea ta sociala este posibil sa fie provocata de unii oameni cu care ai mai avut interferente in trecut. Poate ca cel mai bun mod de a raspunde este prin propriile tale actiuni sau chiar mai bine prin indiferenta ta. Nu te lasa tras in competitii sau intrigi fara motiv.

SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Paradoxul acestei saptamani pentru tine este ca poti simti multa insecuritate si anxietate in ciuda faptului ca toate lucrurile se dezvolta pozitiv. Experienta te-a invatat ca se pot intampla tot felul de situatii imprevizibile si de aceea nu prea poti crede ca totul va merge perfect. Este de inteleº dar nu poti avansa prin viata gandind asa iar aceasta atitudine iti poate cauza probleme. Lasa-ti fricile deoparte si mergi mai departe intr-o maniera dinamica si pasionata. Sansele sunt de partea ta si vei fi in stare sa faci mari progrese spre obiectivele tale.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
A venit vremea sa pui lucrurile in miscare. Incercarile tale recente au inceput sa dea roade si acum poti gasi calea de a-ti implini dorintele. Nu face miscari necugetate. Pasii inceti si siguri iti vor aduce rezultate. Nu lasa saptamana sa se iroseasca chiar daca ai de facut mai mult efort decat ai vrea.

VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)
In aceasta saptamana esti predispus sa tintesti sus si sa obtii imposibilul. Cu dinamismul si energia astrala a momentului care te ajuta, pari a fi in stare sa realizezi foarte multe. O conditie de baza si importanta este sa stabilesti un plan corect si sa pui la punct pasii de urmat in mod metodic si practic. Iti vei atinge in mod gradat tintele asa. Cu toate acestea, tine minte ca nu vei fi in stare sa mentii lucrurile perfect in toate domeniile vietii de zi cu zi, asa ca prioritizeaza si focuseaza-te pe aspecte specifice.

PESTI (20 februarie – 20 martie)
Aceasta saptamana iti va reintari profilul de persoana sociabila si vei putea socializa cu oameni ce se vor dovedi foarte utili in treburile tale viitoare. Oameni noi vin in viata ta si fiecare din ei are ceva sa iti ofere, din propria lor pozitie, fie ca e vorba de ajutor sau doar de o informatie. Viata ta zilnica poate deveni mai usoara si unele probleme financiare se vor rezolva.