Horoscop, 26 martie 2015

horoscop

Previziunile astrale ale zilei de 26 martie:

Cuadratura Lunii cu planeta Uranus predispune la schimbări neaşteptate şi chiar la mici altercaţii. Este posibil să simţiţi nevoia de mai multă libertate şi să primiţi reproşuri.

SĂGETĂTOR– Multă bucurie pentru aceşti nativi. Luaţi ce e mai bun din ziua de astăzi, dar nici o bucurie nu e completă dacă nu o împărţiţi cu cineva drag. Nu va trebui să cautaţi prea mult o astfel de persoană.

CAPRICORN –Vă concentraţi şi nu prea, gândul zboară repede spre trecut spre viitor tocmai pentru a scăpa de prezent . E semn că nu v-aţi împăcat cu trecutul şi că nu e cazul să faceţi planuri de viitor.

VĂRSĂTOR –S-ar putea să aveţi un moment de îndoială legat de un plan important sau puneţi capăt unui proiect în care aţi crezut. Acum nu mai puteţi continua nu mai aveţi putere pentru că simţi că nu mai aveţi putere să continuaţi.

PEŞTI –Astăzi dialogurile cu persoanele importante pot deveni complicate din cauza tendinţei de a reliefa doar ceea ce lipseşte, fără să exprimaţi şi aprecierea voastră. Din punct de vedere financiar staţi destul de rău aşa că faceţi ceva!

BERBEC –Există riscul să vă provocaţi singur dezamăgiri, mai mici sau mai mari, după cât de mult vă veţi implica în decizii neinspirate, dar dure, prin care vreţi să daţi o lecţie cuiva. Atenţie totul se poate întoarce împotriva voastră.

TAUR – O zi complicată, nerecomandată pentru întâlniri importante, discuţii esenţiale sau decizii legate de soarta relaţiei sentimentale sau cu oricare altă persoană care vă este dragă. Din punct de vedere financiar aveţi şanse mari să câştigaţi nişte bani.

GEMENI – Sunt posibile dispute în familie, în cazul unora, va fi cu ton ridicat cu alţii, conflictul poate rămâne latent dar nu e cazul să vă amăgiţi că problemele au fost rezolvate pe această cale. Cu sănătatea nu staţi prea bine aşa că o vizită la medic ar fi mai mult decât necesară.

RAC –Aveţi în faţă o zi destul de dificilă din cauza unor probleme care se ivesc la locul de muncă. Aţi putea fi afectat de această tensiune mai mult decât sunteţi dispus să recunoşti. În dragoste în schimb aveţi mare noroc.

LEU –Se conturează mai multe probleme, unele mai ciudate decât altele, dar ar fi bine să nu vă grăbiţi cu concluziile şi să lăsaţi aceste situaţii în voia lor, atât cât este posibil. La serviciu aveţi grijă pentru că vi se întinde o capcană.

FECIOARĂ – Veţi găsi alinare în familie, dar nu şi sfaturi atât de bune pe cât aţi avea nevoie. E bine să ţineţi cont că apropiaţii vă doresc binele, dar nu evaluează corect pericolele. Cel mai bine ar fi să vă rezolvaţi singur problemele.

BALANŢĂ –Aveţi posibilitatea de a dezvolta o relaţie cu cineva din anturaj, o relaţie de durată dar există şi riscul să vă lăsaţi păcălit de persoanele care nu au tocmai cele mai bune intenţii. La capitolul sănătate staţi excelent.

SCORPION –Sunteţi bine protejat împotriva dezamăgirilor, dar nu sunteţi ferit şi de propriile înclinaţii care vă pot duce la pierderi. Nici măcar în oamenii de lângă voi nu mai aveţi încredere şi asta nu e bine

Cele mai citite

Related Articles