BERBEC
Vă confruntați cu o problemă încă de la primele ore ale zilei și o să vă ocupați doar de această. Soluția salvatoare vine de la un prieten.

TAUR
Sunteți nerăbdători pentru că așteptați un răspuns de care depinde viitorul vostru. Starea voastră îi influențează și pe cei din jur, dar în final, totul va fi bine.

GEMENI
Realizați că vorba dulce mult aduce. Cineva încearcă să obțină un lucru de la voi și cu laude și complimente vă lăsați convinși.

RAC
Este un moment potrivit pentru planuri de vacanță, pentru că au apărut câteva oferte interesante. Nu stați pe gânduri și faceți rezervările.

LEU
Aveți succes pe toate planurile astăzi. Aveți parte de o zi de milioane, iar partenerul de viață vă pregătește o surpriză .

FECIOARĂ
Cu mult calm și diplomație rezolvați o situație ce ar putea degenera într-un adevărat conflict. Veți fi lăudați pentru modul în care gestionați situația.

BALANȚĂ
Trebuie să decideți dacă încheiați o colaborare sau îi mai dați o șansă unui partener de afaceri care nu a fost foarte serios în ultimele luni. Nu oferiți un răspuns în grabă, ci analizați bine datele.

SCORPION
Este o zi bună pentru noi perspective. Nu refuzați ajutorul prietenilor care se oferă să vă fie alături și să vă sustna din toate punctele de vedere atunci când aveți nevoie.

SĂGETĂTOR
Asistați martori la un eveniment care vizează un prieten foarte bun. Se anunță multe emoții și agitație în această zi.

CAPRICORN
Prima parte a zilei se anunță una plină de intrigi și experimente. Atât în interacțiunile cu oamenii, cât și în activitatea ce presupune lucrul cu echipamente de tot felul, veți avea parte de câteva provocări.

VĂRSĂTOR
Apar schimbări, unele de-a dreptul amuzante, în sarcinile zilnice. Sunt însă doar temporare. Inspirația de care v-ați bucurat până acum vă va ajuta și astăzi să depășiți orice situație.

PEȘTI
Aveți timp din belșug să vă ocupați de o activitate dragă vouă. În ultima vreme nu v-ați dedicat deloc acestui hobby, dar acum recuperați.