Horoscop, 21 aprilie 2015

horoscop
Previziunile astrale ale zilei de 21 aprilie:

Cuadratura Marte-Jupiter poate reprezenta inceputul unei perioade de conflicte. Poate fi vorba si de conflicte interioare, manifestate mai ales printr-o nerabdare ce hraneste spiritul de initiativa.

TAUR– Ai parte de oportunităţi neaşteptate, care te încântă. De exemplu, ai şansa să faci o călătorie sau să începi un curs la care să înveţi ceva nou. La capitolul dragoste esti linistit asa ca nu sunt probleme in paradis.

GEMENI– Mercur şi Uranus se află în casa colaborării. Prin urmare, ai putea începe să colaborezi pentru diverse proiecte la serviciu sau în viaţa personală. Ai toate sansele sa reusesti pe toate planurile fara prea mare efort.

RAC– Este posibil să ţi se ofere un nou rol la muncă. Vei simţi nevoia să te consulţi cu persoana iubită înainte de a lua o decizie. Dar astrele spun ca e bine sa accepti oferta iti poate adduce foarte multe satisfactii.

LEU– Este posibil să porţi câteva conversaţii neobişnuite şi ai putea descoperi că ai foarte multe lucruri în comun cu una sau mai multe persoane. Esti inconjurat de prieteni in aceasta sambata si vei avea o zi extraordinara din toate punctele de vedere.

FECIOARĂ– Ai putea afla că ai primit o bursă, o subvenţie, o donaţie sau un ajutor financiar de la o rudă. Aceasta veste te face foarte fericit asa ca nu vei avea nici macar un motiv de suparare.

BALANŢĂ– Iniţiezi discuţii pentru încheierea unui parteneriat favorabil.Poti pleca linistit la drum, o mica excursie pentru relaxare nu strica asa ca profita cat mai poti de timpul tau liber.

SCORPION-Chiar dacă este sambata ai putea primi un apel neaşteptat ca să îţi termini un proiect sau o sarcină sau ca să rezolvi o problemă pentru care numai tu ai cunoştinţele şi aptitudinile necesare.Asa ca pune osul la treaba pentru ca nu sti cand se va intoarce roata.

SĂGETĂTOR– Ai chef de distracţie în acest sfarsit de saptamana. Te aşteaptă surprize plăcute asa ca te vei relaxa fara nicio problema. Din punct de vedere financiar banii vin si pleaca asta pentru ca nu stiti sa fiti cumpatat

CAPRICORN– Ai parte de evenimente neaşteptate astăzi. Dacă vei avea flexibilitatea necesară şi voinţa de a te bucura de situaţie, s-ar putea să te distrezi mai mult decât te-ai aştepta. La capitolul amoros fi cu ochii in patru pentru ca partenerul tau de viata nu e tocmai cinstit cu tine.

VĂRSĂTOR– Este posibil să descoperi o informaţie importantă, în timp ce te documentezi pentru ceva. Această informaţie te va lămuri asupra unei situaţii cu care nu erai împăcat.Din punct de vedere financiar ai toate sansele sa primesti o suma importanta de bani de la un fost iubit.

PEŞTI– Banii vor ocupa primul loc în lista priorităţilor tale. Dacă te vei arăta flexibil, vei putea avea beneficii pe acest plan. La capitolul amoros aveti probleme dar se pot rezolva de la sine daca aveti rabdare.

BERBEC– Ai multă energie şi începi nenumărate activităţi inovatoare, care te vor face să te simţi foarte mulţumit sau mulţumită de tine. Din punct de vedere financiar trebuie sa gasesti o solutie pentru ca nu stai deloc bine la acest capitol.

Cele mai citite

Related Articles