Berbec

Din pacate, cineva drag tie sufera, din cauza unor probleme serioase de sanatate. Senzatia de neputinta te doboara emotional, dar incerci sa oferi sprijinul tau, asa cat poti.

Taur

Petreci o perioada de timp departe de persoana iubita. Insa, aceasta pauza va ajuta sa realizati niste lucruri importante.

Gemeni

Oboseala se resimte tot mai acuţ dupa o perioada cu un program haotic. Incerci sa te repui pe picioare in aceasta zi.

Rac

Ai nevoie de echilibru si de sprijin in aceasta perioada. Grijile si anxietatea si-au spus cuvantul, iar tu simti ca nu te mair regasesti ca alta data.

Leu

Reusesti sa ierti o persoana care ti-a gresit mult in trecuţ ba chiar sa o reprimesti in viata ta. De data aceasta insa, cu mai multa precautie.

Fecioara

Cei dragi trec printr-o perioada dificila, dar faci tot posibilul sa le fii alaturi din toate punctele de vedere. Uneori, o vorba buna valoreaza cat tot aurul din lume.

Balanta

Iei o decizie majora, care iti schimba viata in bine. Realizezi ca esti in cel mai bun moment al vietii tale.

Scorpion

Primesti un dar neasteptat. Aceasta sansa iti poate aduce succesul mai devreme decat crezi.

Sagetator

Realizezi ca te-ai nascut un luptator, dar ca uneori nu este nevoie sa mergi prin viata la galop. Acorda-ti dreptul la un ritm mai lent.

Capricorn

Esti o fire ambitioasa si un veritabil perfectionist. Trebuie sa intelegi ca si erorile au rolul lor.

Varsator

Pentru a avea o relatie de cuplu de durata si frumoasa, vei fi nevoit sa te analizezi intai pe tine insuti cu multa atentie. Primesti o lectie.

Pesti

Ai nevoie de bani, dar stii exact cum sa faci rost rapid de ei. Ai nevoie de o organizare mai buna pe viitor, pe plan financiar.