Horoscop, 20 mai 2015

horoscop

Previziunile astrale pentru 20 mai:

Conjunctia Venus-Luna predispune la confuzie in gandire si la lipsa de sociabilitate datorata de multe ori abundentei de sentimente contradictorii. S-ar putea sa aveti indoieli in privinta propriilor sentimente. Pentru a invinge aceasta stare de inhibitie este suficient sa aveti mai multa incredere in dumneavoastra.

Taur– S-ar putea sa aveti o discutie aprinsa cu partenerul de viata, din cauza neintelegerilor pentru programul de maine. Vă recomandăm să nu calatoriţi, pentru ca riscati sa faceti un accident.

Gemeni-Aveti o mare putere de concentrare, ceea ce va ajuta mult la serviciu. Dupa-amiaza reusiti cu greu sa aplanati o discutie in contradictoriu care ameninta sa degenereze in cearta.Va recomandam sa fiti mai atent cu o persoana in varsta.

Rac-Daca trebuie sa calatoriti, va sfatuim sa fiti prudenþ pentru ca sunteti predispus la accidente.Relatiile cu anturajul sunt foarte bune, dar ar fi bine sa acordati mai multa atentie persoanelor in varsta din familie. Nu este o zi buna pentru intalniri de afaceri, din cauza dificultatilor de comunicare.

Leu-Dimineata s-ar putea sa fiti confuz. Va recomandam sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata. Dupa-amiaza situatia se imbunatateste simtitor, de la sine.Spre seara, va simtiti bine intr-o vizita. Nu neglijati odihna!

Fecioară-Aveti o groaza de probleme si sunteti tentat sa va ocupati de mai multe in acelasi timp. Daca va pripiti, riscati sa faceti greseli costisitoare.Va sfatuim sa fiti mai atent la serviciu. Evitati speculatiile!

Balanţă-Tensiunile din familie, cauzate de dificultati financiare, duc astazi la discutii aprinse cu o ruda mai in varsta. Va recomandam sa nu va ambalati. Din cauza stresului, sunteti predispus la probleme de sanatate sau chiar la accidente. Ar fi bine sa evitati calatoriile. Odihniti-va mai mult!

Scorpion-Nu aveti nici rabdare si nici energie pentru a duce la bun sfarsit ce ati inceput. Nu este momentul sa va asumati noi responsabilitati.Dupa-amiaza sunteti predispus la stari depresive.Pastrati-va calmul si tineti cont de sfaturile unui prieten apropiat!

Săgetător-Aveti succes pe plan profesional, dar sunteti nevoit sa ramaneti la serviciu peste orele de program. Nu are rost va certati cu un coleg mai in varsta doar pentru ca nu este de acord cu dumneavoastra.Va recomandam sa nu cereti nimanui sa faca ceea ce dumneavoastra nu ati accepta.

Capricorn-Dimineata aveti de facut mai multe drumuri scurte si sunteti nevoit sa faceti cumparaturi urgente. Pentru a termina la timp, ar fi bine sa cereti ajutorul unui prieten. Daca circulati cu masina, va recomandam sa nu va grabiti. Exista riscul sa fiti implicat intr-un accident.

Vărsător– Este posibil sa va enervati si sa nu mai aveti rabdare sa terminati o lucrare pe care ati amanat-o de mai multe ori. Va recomandam sa nu va pripiti, pentru ca riscati sa stricati si ce ati facut pana acum.Nu este o zi buna pentru calatorii. Sunteti predispus la accidente.

Peşti– Dimineata, un prieten va roaga sa il ajutati intr-o chestiune urgenta. Va sfatuim sa faceti tot posibilul sa nu-l refuzati, chiar daca sunteti foarte ocupat.Spre seara, este posibil sa va certati cu partenerul de viata pentru ca ati cheltuit prea mult. Pastrati-va calmul!

Berbec– Doriti sa va afirmati si faceti eforturi mari la serviciu. Va sfatuim sa nu exagerati, pentru ca nu sunteti intr-o forma grozava.Nu este cazul sa va asumati riscuri. Sansele de succes sunt minime.
Nu va pierdeti rabdarea!

Cele mai citite

Related Articles