Horoscop, 20 aprilie 2015

horoscop

 

Previziunile astrale pentru 20 aprilie:

Cuadratura planetelor Venus si Neptun predispune la confuzie, imaginatie debordanta si lipsa de simt practic, mai ales in viata sentimentala. Nu e o zi buna pentru afaceri si pentru luarea deciziilor importante. Chiar daca vi se pare ca aveti mintea limpede si ca aveti dreptate, amanati totul pe maine!

BERBEC-Este momentul potrivit pentru a avansa la locul de munca sau sa rezolvati problemele profesionale. In dragoste, trebuie sa acordati timp partenerului sa se gandeasca la o propunere pe care i-ati facut-o. Efortul fizic va face bine!

TAUR-Sunteti aproape de atingerea obiectivelor economice sau ocuparea unui loc de munca importanţ asa ca ar trebui sa aplicati strategiile impecabil si sa evitati orice greseala. In dragoste, mentineti o comunicare deschisa cu partenerul dvs. Va simtiti mult mai bine dupa ce ati oferit sprijin unui prieten.

GEMENI– Ati putea incepe sa lucrati intr-ul loc in care va puteti folosi talentul sau vocatia dvs. Astrele evidentiaza abilitatile dvs. In iubire, faceti treptat modificarile necesare partenerului de cuplu.

RAC– Odihniti-va pe cat posibil, cel putin cateva ore dupa munca obisnuita. Aveti nevoie sa faceti o scurta pauza pentru a va recupera puterea. In sfera sentimentala, ramane deschisa posibilitatea de a intalni pe cineva foarte special de care v-ati putea apropia.

LEU– Ati putea fi pe cale sa incepeti o noua activitate intr-o zona de interes in cazul in care abilitatile dumneavoastra vor deveni evidente. Mai mult decat ataţ ati putea primi un bun, care va creste averea. In dragoste, pasiunea va fi foarte prezenta in legatura emotionala.

FECIOARA-Pot exista presiuni care va fac sa adoptati decizii legate de partea economica sau de afaceri. Trebuie sa solicitati un termen rezonabil pentru a cugeta optiunile. In iubire, noi factori reinnoiesc speranţa de a ajunge mai aproape de cine va place.

BALANŢĂ-Poate ar trebui sa alegeţi din mai multe oportunitati economice sau ocuparea fortei de munca. Folositi timpul pe care il aveti la dispozitie pentru a alege cea mai avantajoasa alternativa. In dragoste, daca sunteti singur, va puteti bucura de armonie si atractie fata de o persoana.

SCORPION-Trebuie sa abordati cu atentie anumite aspecte ale jobului sau partea de afaceri care ar putea genera dezavantaje de diferite tipuri. Stati cu ochii pe riscurile posibile. La nivel emotional, persoana pe care o iubiti este foarte afectiva.

SĂGETĂTOR-Dupa o perioada in care nu ati avut timp aproape de nimic, ar fi bine sa mergeti intr-o calatorie sau plimbare, in care sa va distrati. Nu ignorati dorinta oamenilor din mediul dvs de a va ajuta in rezolvarea problemelor si realizarile de care intentionati sa le duceti la capat.

CAPRICORN-In această zi va puteti bucura de odihna dupa zile de activitate intensa. Mai mult decat ataţ ati putea primi o suma de bani imprumutata. In dragoste, comunicarea mai strânsa cu persoana iubita face ziua ma interesata.

VĂRSĂTOR-A venit timpul sa dati un nou impuls afacerii dvs sau proiectului. In iubire, va doriti o relatie noua. Daca aveti deja un partener, legaturile se consolideaza cu persoana iubita. Sanatatea dvs este influentata de energii pozitive.

PEŞTI-Apar noi locuri de munca sau oportunitati in cariera. De asemenea, evitati sa luati anumite decizii riscante din punct de vedere financiar. In dragoste, va ganditi la posibilitati pentru a va imbunatati relatia.

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

Related Articles