Berbec

Luna este plasata in continuare in zodia ta si te face foarte vorbaret, activ, poate chiar prea liber in exprimare si, deci, predispus la tot felul de greseli fata de apropiati. Asadar, poate ar fi bine sa gandesti de doua ori inainte sa deschizi gura, mai ales daca intentionezi sa faci o remarca mai acida sau sa critici foarte dur pe cineva. Prudenta si cumpatarea in tot ce faci si spui sunt absolut necesare astazi.

Taur

Astazi esti cu ochii in patru, pentru ca doresti sa profiti de orice oportunitate care apare in sfera profesionala. Numai ca, ti-as recomanda sa nu nu fortezi prea mult nota, si din dorinta puternica de a te afirma, sa faci compromisuri sau sa profiti de slabiciunea cuiva, adica sa-ti urmaresti interesele personale, fara a tine cont de ale celorlalti si incalcandu-le acestora dreptul la libera exprimare.

Gemeni

S-ar putea ca astazi sa ai de facut o alegere importanta pe termen lung. In sensul ca, pe de o parte, ti-ai dori sa ai mai multa libertate, poate sa accepti propunerea cuiva de a te implica intr-un proiect care te inspira, insa, totodata, constati ca asta te costa destul de mute resurse, mai ales materiale. Asa ca, e nevoie sa alegi intre a-ti pastra un anume confort material si a-ti urma alegerile sufletului. Pe de alta parte, interesele prietenilor sau persoanelor cu care vorbesti nu par sa fie dintre cele mai onorabile.

Rac

E clar ca iti doresti foarte mult sa atingi un scop profesional la care ravnesti de ceva vreme, insa, pentru a evita tensiunile intr-o relatie parteneriala, e nevoie sa stii sa echilibrezi lucrurile, adica sa ai abilitatea de a te concentra asupra intereselor tale, insa fara a le periclita pe ale altora. Cu alte cuvinte, oricat de tentanta ar fi o ocazie de afirmare, ia in calcul si modul in care demersurile tale ar putea afecta un parteneriat, mai ales pe termen lung.

Leu

Luna in Berbec activeaza zona credintelor, convingerilor si adevarurilor proprii. Adevaruri pe care, astazi, vrei sa le impui si altora, fiind extrem de convingator si elocvent in exprimare. Numai ca, fie ai tendinta sa exagerezi, fiind mult prea invaziv in ce priveste spatiul celorlalti, fie ideile tale nu sunt foarte bine primite. Cert este ca e foarte important sa pastrezi o doza de diplomatie, de rezerva si chiar de decenta, pentru a mentine armonia in relatiile tale, mai ales din mediul lucrativ.

Fecioara

Probabil ca pentru a face fata unei provocari la locul de munca, ai nevoie de sprijinul unei persoane apropiate, indiferent ca acesta se refera la bani sau la alt gen de resurse. Asa ca, astazi va trebui sa-ti pui in functiune puterea de convingere. Numai ca, fii atent ca acest demers sa nu degenereze in manipulare, pentru ca, astfel, risti sa compromiti o relatie sau sa generezi niste tensiuni in interiorul tau.

Balanta

E clar ca astazi iti doresti sa fii in centrul atentiei, sa fii apreciat, sa obtii admiratia celor din jur. Indrazneala de care dai dovada, si care, de altfel, nu e rea deloc, te ajuta sa initiezi discutii clarificatoare cu partenerul de viata sau cu o persoana apropiata. Numai ca indrazneala poate vira foarte usor in indiscretie, tendinta de dominare si egoism. Asadar, lasa mai mult spatiu de manifestare celorlalti, oricat de mult ti-ai dori sa fii „vioara intai”.

Scorpion

Luna in Berbec, plasata in zona muncii, te inzestreaza cu multa energie si determinare. Chiar daca nu totul merge struna, se pare ca tocmai asta te provoaca si mai mult sa-ti pui mintea la contributie si sa gasesti niste solutii excelente. Important este sa le si pui in practica, sa le materializezi. Pe de alta parte, incearca sa vorbesti cu colegii de pe o pozitie de egalitate si nu de superioritate, pentru ca relatiile intre tine si ei sa functioneze la parametri optimi.

Sagetator

Astazi, Luna plasata in zona inimii te inspira sa faci doar ce-ti place. Cu alte cuvinte, este momentul oportun pentru a acorda mai multa atentie unui hobby sau pentru a-ti deschide inima in fata persoanei iubite si a-i permite acesteia sa te cunoasca mai bine, chiar si numai printr-o discutie deschisa, poate despre fricile tale cele mai profunde. Daca participi la un eveniment sau alegi sa-ti satsifaci niste capricii, poate fi destul de costisitor, dar probabil ca merita. Singura conditie este sa te simti bine cu ce faci.

Capricorn

Starea de spirit poate sa fie foarte buna astazi, mai ales daca iti acorzi mai multa intimitate si iti permiti sa faci lucrurile in ritmul tau. Aspectele din zona financiara sunt puternice si vizeaza si segmentul familiei/ caminului, ceea ce inseamna ca e un moment potrivit pentru a face niste calcule sau pentru a investi o suma de bani, spre confortul si bucuria familiei. Doar ca nu-ti place sa ti se forteze mana, ci te astepti sa fii lasat sa alegi singur ce si cat investesti.

Varsator

Luna in Berbec, in zona comunicarii si energiei mentale, permite o foarte elocventa exprimare, mai ales atunci cand esti nevoit sa-ti aperi un punct de vedere sau sa-i convingi pe cei din jur sa te urmeze. Totusi, poate ca ar fi bine sa-i lasi si pe ceilalti sa vorbeasca, adica sa asculti mai mult, pentru ca altfel, poti pierde din vedere detalii importante ale unor discutii, iar asta poate da nastere la consecinte nu foarte placute, pe termen lung.

Pesti

Zona financiara este frumos potentata si energizata astazi de Luna plasata in Berbec. Asadar, probabil ca astazi vei sti foarte bine sa-ti valorifici si valorizezi calitatile, aptitudinile si talentele. Parca ai ceva mai multa incredere si determinare, ceea ce te ajuta sa gasesti niste solutii foarte bune pentru a iesi dintr-un impas financiar sau pentru a-ti creste veniturile. Totusi, nu uita ca pentru a materializa o idee, ai nevoie de oameni, deci fii dispus sa ceri sprijin si sa-i inspiri pe ceilalti.