Horoscop, 18 martie 2019

Berbec – Se anunţă o zi mohorâtă pe partea psihică, simţi că îţi foloseşti la maximum toate energiile pentru a rezista stresului, efortului depus la locul de muncă, însă satisfacţiile nu sunt pe măsură. De aceea creezi că o călătorie sau o minivacanţă s-ar impune, ceea ce astrele susţin în această zi.

Taur – Pe baza stării de incertitudine din ultima perioadă nu este exclus să provoci o discuţie în contradictoriu. Bine ar fi să te abţii de la comentarii sarcastice. Şefii îţi vor oferi mai multe responsabilităţi, dar cuvintele de laudă vor fi puţine, asta şi pentru a nu te încuraja să ai prea multe pretenţii.

Gemeni – Dacă vei aborda cu mai mult calm discuţiile preliminare semnării unui contracţ vei avea mai multe şanse de reuşită într-o negociere. Nu încerca să te dai mare cu informaţiile teoretice pe care le deţii, pe lângă faptul că s-ar putea să greşeşti, există şi riscul ca cei din jur să te privească cu neîncredere.

Rac – La capitolul profesional ziua oferă noi perspective de avansare în carieră, vei reuşi să intri în posesia unei informaţii de valoare, te vei lansa într-un proiect nou, numai că vei simţi nevoia de a nu împărtăşi cu ceilalţi aceste informaţii. Este bine să apelezi acum la puterea secretului, deoarece în trecut ai fost victima sincerităţii exagerate.

Leu – Eşti tentat să cumperi ceva pentru a vinde ulterior, dar partenerul de viaţă se arată a fi împotriva acestui demerş de aceea optezi pentru a menţine tăcerea, însă ar trebui să ţii cont de părerea acestuia. S-ar putea ca intuiţia lui să te salveze de la a pierde timp şi bani.

Fecioara – Cu ajutorul sfaturilor înţelepte ale celor din familie vei reuşi să nu faci în această zi o posibilă greşeală, să te abţii pentru a nu lua o decizie pripită pe plan financiar.

Balanţă – Ziua de astăzi atrage atenţia asupra modului în care se administrează finanţele, nu recomandă împrumuturile, acele sume de bani nu se vor mai întoarce la tine decât cu greu. Pe seară, este posibil să participi la o petrecere unde vei ieşi uşor în evidenţă, datorită atitudinii şi a vestimentaţiei pe care o ai.

Scorpion – În această zi primeşti de la Univers un influx de energie pozitivă, şi cauţi să o răsplăteşti pe persoana iubită cu un cadou inedit. Pe de altă parte şi tu vei avea parte de o mare bucurie şi posibil vei auzi o veste pe care o aştepţi de mult timp (o cerere în căsătorie, veşti de copii).

Săgetător – O zi bună pentru a face speculaţii financiare cu persoane din alte localităţi din ţară sau din străinătate. Bine ar fi să navighezi pe internet în căutarea acestora, pentru a-ţi mări şansele de reuşită. Sentimental, ziua aduce unele provocări, se pare că au rămas multe lucruri de rezolvat care nu mai suferă amânare.

Capricorn – Verifică dacă echipa ta îşi face bine munca, chiar dacă rişti să pari un lider de modă veche. Astfel, vei evita să începi totul de la capăt atunci când cineva greşeşte şi nu te vei mai simţi singur pe baricade. Partea psihică se poate confrunta cu stări de depresie, singurătate, dezamăgire, un secret va ajunge la urechile tale.

Vărsător – Prietenii apropiaţi fac glume pe seama ta, dar într-o oarecare măsură au dreptate, pentru că ai tendinţa de a exagera când vine vorba de muncă. Prin urmare, încearcă să fii mai spontan. Pe de altă parte, se observă că acum ai nevoie de studiu, de o perioadă de analiză a propriei vieţi.

Peşti – Pe partea spirituală, simţi că se apropie ceva, însă nu ai toate elementele necesare pentru a contura un scenario. De aceea ai impresia că faci parte dintr-un film dramatic, nu este exclus să experimentezi emoţii care să te poarte de la agonie la extaz, încearcă să păstrezi o atitudine pozitivă faţă de tot ce se petrece azi, mergi mai mult pe intuiţie.