Horoscop, 18 mai 2015

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 18 mai:

Conjuctia Soarelui cu Luna – altfel spus, Luna noua – marcheaza inceputul unui nou ciclu al vietii. Un astfel de moment este favorabil demararii oricarei activitati. Daca aveti de gand sa incepeti ceva, acum este momentul. Nu amanati! Ceea ce incepeti azi va avea mari sanse de realizare.

TAUR – O reusita, primiti o aprobare, rezolvati o problema care tine de familie, de casa si vi se ia o greutate de pe umeri, dupa o lunga perioada de stres. O intalnire cu cineva care vrea sa faca parte din viata voastra si o sa va simtiti impliniti sufleteste.

GEMENI – Se pare c-o sa-i dati de capat unei probleme legate de sanatate, rezultatele medicale o sa indice si ce tratament e de luat si-o sa va vindecati. Aveti idei, o sa dati si de oameni alaturi de care puteti munci ca sa le puneti in practica si sa va lansati puternic in afaceri.

RAC – Poate ar trebui sa deveniti mai insistenti daca vreti sa va luati banii de la datornici, sa faceti un referat, trimiteti email, sunati sau va duceti pana acolo. Poate puneti la cale un proiect de anvergura si o sa va descurcati cu toate datoriile si poate va mai ajuta cineva.

LEU – Va reusesc demersurile care tin de acte, de examene, interviuri pentru angajare si o sa definitivati o situatie care treneaza de multa vreme. Va asociati cu niste oameni ca sa dati drumul unui proiect care va fi piesa de rezistenta a anului.

FECIOARA – Poate aflati despre o plecare in vacanta sau la sfarsit de saptamana, ori va duceti sa lucrati in strainatate, sa castigati banii de care-aveati nevoie. Poate o sa luati parte la un eveniment care sa fie o rampa de lansare in sfera sociala, sa deveniti mai vizibili.

BALANTA – O sa rulati niste bani, poate luati un credit bancar sau cereti o refinantare, daca aveti, deja, unul si va luati casa, masina ori veti avea bani de concediu. O sa-i veniti de hac unei afectiuni care v-a dat ceva batai de cap si o sa va recapatati tonusul de altadata.

SCORPION – Se poate sa intrati in audienta la sefi si sa va pledati cauza, sa veniti cu argumente ca sa vi se dea ce aveti nevoie. O discutie intre patru ochi cu partenerul de cuplu ar detensiona atmosfera care devenise cam apasatoare.

SAGETATOR – Intalnire de afaceri, s-ar putea sa faceti o runda de negocieri pana sa va puneti de acord cu angajatorii, cu partenerii de afaceri. Se poate sa semnati un contract de munca sau poate va cumparati o locuinta si deveniti proprietari, e un act important.

CAPRICORN – Se poate sa va gasiti un sponsor, un impresar, un avocat, pe cineva care sa se ocupe de voi, sa va apere interesele si o sa va mearga mult mai bine. Se poate sa aveti ceva sa-i spuneti fiintei iubite sau chiar sa-i declarati dragoste eterna, ca va doriti copii, asa ceva.

VARSATOR – Poate dati avansul pentru o casa, ori va luati doar cu chirie pana va acorda banca un credit sau pana veti strange bani din salariu, din vanzarea altei proprietati. O sa faceti un efort financiar sa-i trimiteti pe copii la niste cursuri, sa practice un sport, sa-si cultive niste calitati

PESTI – O sa umblati dupa semnaturi, aveti de predat niste acte sa scapati de niste griji, poate va gasiti alt serviciu sau o fi vreo colaborare care promite bani in plus. Se poate sa luati parte la un eveniment monden, o lansare de carte, sau altceva care sa aiba legatura cu voi si sa fie remarcabil.

BERBEC – Poate bateti palma pentru o afacere si intrati intr-o noua etapa profesionala si anumite lucruri pe care vi le doriti se vor mai aranja si pe parcurs, nu toate odata. Exista o sursa de bani de explorat si trebuie sa cautati solutii ca sa-i capatati, poate fi o munca prea solicitanta.

Cele mai citite

Related Articles