Horoscop 16 septembrie 2016

Previziunile astrale pentru 16 septembrie:

Începeti o activitate în care veti avea succes si de pe urma careia veti câstiga bine. Ar fi bine sa acceptati ajutorul unui prieten, ca sa treceti cu bine peste toate obstacolele.

FECIOARĂ 16 septembrie – S-ar putea să aveţi divergenţe cu partenerul de viaţă, pentru că nu sunteţi de acord cu schimbările pe care doreşte să le facă în casă. Pentru a evita o ceartă, este suficient să ţineţi seama şi de dorinţele celorlalţi. Vă recomandăm să nu vă suprasolicitaţi.

BALANŢĂ 16 septembrie – Astăzi nu e momentul potrivit pentru a lua decizii importante. Ar fi bine să vă găsiţi mai mult timp pentru problemele familiei. Seara, faceţi planuri pentru o călătorie împreună cu partenerul de viaţă.

SCORPION 16 septembrie În această zi sunteţi agitat din cauza amânării unei întâlniri de afaceri în care v-aţi pus mari speranţe. Vă sfătuim să vă temperaţi nervozitatea, altfel puteţi ajunge în situaţii neplăcute. Ar fi bine să discutaţi calm cu persoana iubită, ca să nu declanşaţi o ceartă inutilă.

SĂGETATOR 16 septembrie Este o perioadă perfectă în care puteţi să vă îmbunătăţiţi latura romantică, fiind mai atenţi cu cei dragi. Dacă ieşiţi în societate analizaţi cu atenţie ofertele pe care le primiţi de la o persoană care vă va ieşi astăzi în cale. Şi nu uitaţi, prima impresie contează!

CAPRICORN 16 septembrie –Chiar daca aveţi multe probleme de rezolvat, vă recomandam sa nu vă neglijati sănătatea. Gasiţi-vă timp şi pentru odihnă! Reuşiţi să faceţi schimbări în cămin, care vă vor îmbunătăţi mult viaţa sentimentală.

VĂRSĂTOR 16 septembrie –Dacă puteţi să plecaţi într-o excursie cu partenerul de viaţă, vă recomandăm să nu ezitaţi. O ieşire în mijlocul naturii vă poate apropia şi mai mult. Aveţi idei originale, apreciate de anturaj, dar vă sfătuim să ţineţi cont şi de părerile celorlalţi.

PEŞTI 16 septembrie Ar fi bine sa amânaţi afacerile şi întâlnirile cu persoane importante. Dimineaţa s-ar putea ca o rudă mai tânăra să vă ceară un împrumut. Se pare că are nevoie de bani ,O mână de ajutor nu strică!

BERBEC 16 septembrie –Sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece şi aveţi tendinţa să-i criticaţi pe toţi. Vă sfătuim să vă temperaţi spiritul critic, pentru că riscaţi să fiţi considerat arogant. Nu este exclus să aveţi probleme şi în relaţiile sentimentale.

TAUR -Dimineaţa s-ar putea să vă simţiţi fără vlagă la serviciu şi să nu puteţi termina o lucrare începută mai demult. Riscaţi să primiţi reproşuri din partea colegilor şi chiar să apară tensiuni.Vă sfătuim să nu provocaţi discuţii în contradictoriu, dacă nu vreţi să vă complicaţi situaţia.

GEMENI –Problemele sentimentale vă indispun. Şi relaţiile cu prietenii pot avea de suferit, dacă îi evitaţi. În schimb, aveţi un spor deosebit în bucatarie. De 1 martie ati luat decizia de a-I rasfata pe cei dragi cu tot felul de preparate.

RAC –Se pare că nu sunteţi mulţumit de nimic şi vă enervaţi din orice. Nu suportaţi glumele şi vă aprindeţi uşor, fie pentru că partenerul de viaţă a cheltuit prea mult, fie pentru că nu găsiţi ceva. Încercaţi să nu exageraţi şi să vă păstraţi calmul!

LEU –S-ar putea ca dimineaţa şeful să vă dea o veste care să vă schimbe complet planurile pentru azi. Starea de confuzie pe care o resimţiţi este trecatoare, aşa că nu are rost să vă faceţi griji. Vă recomandăm să evitaţi călătoriile lungi. Dacă nu aveţi încotro, fiţi atent la bagaje şi la acte.

 

De același autor

Related Articles