Horoscop 15 octombrie 2017

BERBEC:

Finalul săptămânii este perfect pentru a petrece timp alături de persoana iubită. Cu toate acestea, e posibil să fii solicitat pentru o sarcină de serviciu. Ai grijă să nu îl dezamăgeşti pe cel drag! Duminică ai succes în activităţile sociale.

TAUR:

Simţi nevoia să te odihneşti, lângă cei dragi. Cauţi să faci anumite modificări în ceea ce priveşte locuinţa ta. Din fericire, vei primi o sumă frumuşică de bani, cu care să îţi îndeplineşti aceste dorinţe. O rudă apropiată se poate îmbolnăvi.

GEMENI:

Vei avea parte de întâlniri plăcute şi discuţii amicale, în special în aer liber. Vei simti aprecierea celor dragi şi vei fi ascultat cu interes. Vei profita de această atenţie pentru a-ţi prezenta un punct de vedere.

RAC:

Se vor ivi cheltuieli neaşteptate, fie un cadou, fie ceva pentru casă. Din fericire, urmează o perioadă bună din punct de vedere financiar pentru tine. Ai grijă atunci când vorbeşti, pentru că rişti să superi sau să dezamăgeşti pe cineva.

LEU:

Ai o super energie şi vrei să începi o mulţime de proiecte. Eşti pregătit să îţi schimbi viaţa, mai ales pe plan emoţional. Totuşi, fii atent să îţi alegi cu grijă vorbele şi gesturile, pentru a nu stârni antipatii.

FECIOARĂ:

Ar fi bine să profiţi de weekend pentru odihnă şi relaxare. Ai nevoie de puţină meditaţie şi timp petrecut cu tine. Ai grijă să nu te mai gândeşti la lucruri materiale, precum probleme cu banii, căci astrele îţi sunt favorabile şi acestea se vor rezolva.

BALANŢĂ:

Ai un farmec personal deosebiţ motiv pentru care mulţi oameni îşi vor dori să petreacă timp alături de tine. Fie că e vorba de planul profesional, sau social, vei fi apreciat şi îţi vor fi recunoscute meritele.

SCORPION:

Vei fi în centrul atenţiei, mai ales dacă petreci timp în familie. S-ar putea să primeşti şansa de a avansa în carieră, ori un nou loc de muncă. Nu te grăbi şi calculează cu atenţie dacă ai de luat o decizie.

SĂGETĂTOR:

Vei fi interesat de studii sau călătorii. Simţi nevoia să evadezi din rutina cotidiană. Din fericire, ai un anturaj dornic să petreacă timp alături de tine. Vei avea un sfârşit de săptămână de vis!

CAPRICORN:

Vei avea o mulţime de probleme în legătură cu banii şi bunuri comune cu alţii. E bine să achiţi anumite datorii, pentru că oricum urmează să primeşti o sumă de bani. Un ajutor material o să apară, atunci când te aştepţi mai puţin.

VĂRSĂTOR:

Vei avea o mulţime de discuţii, de altfel e incurajat dialogul. Vei vorbi cu partenerul de viaţă despre viitor sau cu parteneri de afaceri despre anumite planuri. Vei trasa direcţii noi în viaţa ta.

PEŞTI:

E bine să profiţi de timpul liber ca să analizezi situaţia de la serviciu. Cu siguranţă e loc de îmbunătăţiri, aşa că analizează ce îţi doreşti. Ai curaj să visezi, căci dorinţele îţi pot deveni realitate!

Cele mai citite

Related Articles