Berbec

Ai șansa azi să conștientizezi ce anume nu te lasă să fii tu însăți, ce-ți inhibă personalitatea și te restricționează cu privire la atitudinea ta vizavi de ceilalți.

Taur

E multă agitație, poate mare parte inutilă, dar ai nevoie de calm și de mai multă bunăvoință, ca să eviți disputele aprinse cu cei de la care aștepți ajutor, de orice fel ar fi acesta.

Gemeni

Tendințele zilei sunt amestecate, dar mesajul ei e clar, ai nevoie de o minte cât mai limpede, ca să nu te lași copleșit de emoțiile negative, oricât de multe ar fi.

Rac

Apar motive de conflict cu partenerul de cuplu sau cu cei din familie. Ți-ai dori să fie pace, dar nu este posibil, până nu se lămuresc anumite probleme delicate.

Leu

Ai tendința de a respinge propriile propuneri, doar pentru că apropiații le ignoră sau le consideră nepotrivite. Ar trebui să ții la părerile tale, dar nu până în pânzele albe.

Fecioară

E o zi amestecată, cu tendințe care trec repede, chiar dacă predispun la conflicte și certuri. Unii dintre apropiați ar putea rămâne blocați emoțional în acele conflicte

Balanță

Poate că nu le știi pe toate și nici nu te pricepi la toate, dar ceea ce faci, ești sigur că faci bine. Cel puțin, așa ar fi bine să fie, ca să fii motivat și plin de energie.

Scorpion

Ai de unde alege cum anume să arate ziua de astăzi pentru tine, dar rezultatul este important pentru echilibrul tău general.

Săgetător

S-ar putea să te agiți mai mult decât de obicei și să obții și rezultatele dorite, dar cu un consum mai mare decât ar fi fost nevoie.

Capricorn 

Agitația din familie are la bază o serie de neînțelegeri pe care nimeni nu pare să vrea să le lămurească. Poate ar trebui să faci tu această faptă bună

Vărsător

E mare agitație în anturaj și nu poți sta deoparte. Dacă tot te amesteci, pentru că nu se poate altfel, ar fi bine să îți propui să ai și o influență benefică asupra celor din jur.