Berbec

Este bine să iei aminte la dialogurile pe care le vei avea astazi cu prietenii si cu persoanele din anturajul socio-profesional in care activezi. La prima vedere te poti ingrijora de cele auzite. Insa, la o a doua vedere ai să constați că de fapt ți se oferă gratis solutii, idei si ocazii deosebite de a-ți rezolva diverse chestiuni personale care trenează demult.

Taur

Să te ocupi si de îndatoririle gospodaresti si de cele profesionale astazi, înseamnă să depui prea mult efort fizic si mental. In primul rând, in ambele segmente de viata va trebui sa cheltuiesti sume considerabile de bani. Bine este sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut la serviciu, mai ales ca sefii te urmaresc indeaproape.

Gemeni

Sunt momente bune pentru a dialoga cu persoanele aflate in străinătate, pentru studiu, cercetare sau alcătuirea planurilor de călătorie. Minunat este că beneficiezi de susținerea celor dragi, indiferent de ce anume intenționezi sa faci. 

Rac

Importantă zi pentru organizarea bugetului de venituri si cheltuieli. In primul rând, este bine sa pui la punct cheltuielile comune cu partenerul de viata, cu neamurile sau cu persoanele din anturajul profesional. 

Leu

Este o zi importantă la capitolul relații parteneriale. Se deschide un nou capitol, de mare anvergură, cu efecte pe termen lung. Posibil să-ți fie dificil să relaționezi cu partenerul de viață sau colaboratorii, de aceea mai mult ascultă și observă ce se petrece în jurul tău.

Fecioara

In prima parte a zilei sunt momente bune pentru a rezolva sarcinile de lucru de la serviciu sau, daca ești acasă, treburile gospodaresti restante. Canalizeaza-ti eforturile spre prioritati si la nevoie cere ajutorul celorlalti. Energia vitala este fluctuanta si astfel este ceva mai dificil sa faci totul de unul singur.

Balanta

Ecoul evenimentelor petrecute alaturi de cei dragi te urmărește intreaga zi. Momentele placute, cele mai putin placute îți vor modifica starea de spirit, fapt ușor de observat mai ales in anturajul profesional. 

Scorpion

Ocupa-te de casa si familie. Sunt momente excelente pentru a stabili treburi gospodaresti impreuna cu membrii familiei, pentru a alcatui planuri de imbunatatire a spatiului de locuit sau pentru achizitionarea unor bunuri patrimoniale deosebite.

Sagetator

Este o zi buna pentru activitati care presupun efort intelectual prelungit si relatii cu ceilalti. Mai ales te vor cauta persoanele din anturajul personal. Unii iti vor cere sfaturi, altii vor dori sa colaboreze cu tine in plan profesional. Noutăți relaționale! In orice situatie te-ai afla, fii prudent si dozeaza-ti eforturile.

Capricorn

Se conturează cheltuieli, atât pentru mofturile tale personale cât si pentru cele necesare traiului zilnic. Pe de alta parte, este posibil să îți crească veniturile, fie primind cadouri, sponsorizări neașteptate, fie plata eforturilor depuse in câpul muncii apare la orizont.

Varsator

Starea ta de sprit este oscilantă, dar tu te simti bine asa. In schimb ceilalti ar putea fi descumpăniți de felul tau de a fi si de a reacționa la cel mai mic impuls exterior. Este bine sa-ti controlezi reactiile, mai ales daca ai de-a face cu persoanele din anturajul profesional.

Pesti

Cu toate ca de cateva zile esti actorul principal mai ales la serviciu, astazi se pare ca ai nevoie de liniste si contact cu natura. Organizeaza-ti timpul si treburile, astfel incat sa te ocupi de treburi usoare, fara prea multa legatura cu ceilalti.