HOROSCOP 10 noiembrie 2018 – Berbec

Acest de final de saptamana sta sub semnul prieteniei si al distractiei. Vei fi putin stersat sambata seara, dar, in rest, parca plutesti. Si ziua de duminica se anunta foarte linistita.

HOROSCOP 10 noiembrie 2018 – Taur

Ai un weekend plin de tandrete si de duiosie, petrecut mai mult in casa. Primesti musafiri si vei fi, la randul tau, invitatul cuiva. E vorba de cineva de la care nu te asteptai la un asemenea gest.

HOROSCOP 10 noiembrie 2018 – Gemeni

Obositor – multe vizite, multe cunostinte noi, multa mancare… Daca ziua de sambata ti se va parea ca nu se mai termina, duminica vei avea impresia ca a zburat. Asta pentru ca ai dormit aproape intreaga zi.

HOROSCOP 10 noiembrie 2018 – Rac

Ai ocazia sa le arati celor din jur cat de bine te pricepi sa gatesti si cat de bine stii sa te distrezi. S-ar putea ca asta sa te coste niste bani frumosi, dar nu iti pasa cand vine vorba sa iti tratezi prietenii cu lucruri de calitate.

HOROSCOP 10 noiembrie 2018 – Leu

Ai avut cateva zile extrem de incarcate si nu ai reusit sa programezi nimic pentru acest weekend. Noroc cu partenerul care iti face o mare surpriza! Vor fi niste zile minunate!

HOROSCOP 10 noiembrie 2018 – Fecioara

Daca pleci din localitate, ai grija la drum, s-ar putea sa fie destul de anevoios. Sambata noaptea, spre duminica nu vei dormi aproape deloc. Asta pentru ca te va tine de povesti un prieten vechi si drag cu care te vezi rar.

HOROSCOP 10 noiembrie 2018 – Balanta

Tentatiile sunt mari! Fii atent la cheltuieli, sa nu arunci banii pe lucruri de care nu ai cu adevarat nevoie. Dupa-amiaza de duminica este romantica, cum nu a mai fost demult.

HOROSCOP 10 noiembrie 2018 – Scorpion

Petreci aceste zile in familie si ai ocazia sa revezi niste rude de care nu mai stiai mare lucru. La un moment dat, afli ceva care te va determina sa refaci niste planuri.

HOROSCOP 10 noiembrie 2018 – Sagetator

Sambata vei relua contactul cu niste persoane care locuiesc la mare distant si veti incepe sa va faceti planuri pentru vacante, calatorii… Duminica vei sta acasa, in liniste. Preferi sa refuzi o invitatie a cuiva, doar ca sa nu iesi din casa.

HOROSCOP 10 noiembrie 2018 – Capricorn

Incearca, in acest weekend, sa fii mai temperat cu cheltuielile. Duminica vei avea surpriza unei vizite, dar te vei adapta din mers. Va fi o seara plina de umor, asa ca vei rade pe saturate.

HOROSCOP 10 noiembrie 2018 – Varsator

Zilele astea va fi admirat de cei cu care intri in contact. Ceea ce spui, tinuta aleasa, felul in care te porti cu ceilalti, toate transmit noblete si generozitate. Ai grija la programul pe ti-l faci, te poate epuiza.

HOROSCOP 10 noiembrie 2018 – Pesti

Esti foarte ocupat in acest weekend. Ai lasat niste treburi neterminate, fie la job, fie acasa, si esti nevoit sa muncesti in loc sa te odihnesti sau sa iesi cu prietenii. Duminica vei avea ragaz sa-ti tragi putin sufletul.