Berbec – Banii si beneficiile lor iti vor da batai de cap. Ai vrea sa econimisesti ceva, insa s-ar putea sa fii nevoit sa cheltuiesti pentru nevoile altora. Selectează prioritătile si nu da frâu liber tentatiei cumpărăturilor. Chiar daca situatia bugetului de venituri si cheltuieli te nemultumeste, cu rabdare si discernamant lucrurile se vor redresa. Evita eforturile prea mari!

Taur – Ai energie, chef de tot si toate, dar bine ar fi să te rezumi doar la treburile personale. Astrele te sfătuiesc sa mergi la un salon de intretinere corporala, să îti programezi cursuri de dezvoltare personala si relationala sau pur si simplu să îti pui ordine in lucruri si activităui. Bazează-te doar pe fortele tale si incearca sa asculti si parerile celorlalti.

Gemeni – Fii cât mai discret astăzi. Nu prea ai chef de nimeni si de nimic, pentru ca sufletul tau are nevoie de detasare de forfota vietii cotidiene. Evita eforturile prea mari si provocarile celorlalti. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului renal si pe cele ale gâtului. Visarea cu ochii deschisi la o lume ideală te relaxează si bucură deopotrivă.

Rac – Prietenii îti sunt alături. Intalniri, dialoguri, sfaturi de taina, toate apar in jurul tau ca intr-un carusel minunat. Vin catre tine multe informatii pretioase pe care ar trebui sa le notezi. Totusi, unele persoane din anturajul tau nu sunt ceea ce par si ar trebui sa fii prudent. Vorbeste mai putin, asculta mai mult si nu-ti divulga vulnerabilitătile.

Leu – Ar fi bine să-ți îndrepți atentia catre relatiile cu sefii. Sunt posibile discutii contradictorii, reprosuri, dar fii prudent si asculta pe indelete ce ti se spune. De retinut ca dreptatea este deocamdata de partea celorlalti. Manifestarea personalității tale lasa mult de dorit, asa incat ar fi binevenite unele corecții în felul tău de a fi.

Fecioara – Relațiile cu străinătatea revin in atentia ta. Ori vei sta de vorba cu cineva aflat departe de granitele tarii, ori te vei gândi la demersuri pentru o călătorie importanta. Pe de alta parte, sunt momente bune pentru a te ocupa de studii pe termen lung. Spre finalul zilei, plimba-te in aer liber, vizioneaza o piesa de teatru sau un film bun.

Balanta – Chestiunile financiare sunt evidențiate astazi. Recomandabil este să-ți verifici bugetul de venituri si cheltuieli. Menține un ritm constant în achitarea datoriilor. Evita speculatiile financiare si cheltuielile pe mofturi. In dupa-amaiza zilei, detaseaza-te de cotidian si intoarce-ți privirea catre laturile spirituale ale vietii. Prudență în relatiile colegiale!

Scorpion – Este bine sa te ocupi de partenerul de viata. Sunt posibile dialoguri aprinse, de aceea fii prudent. Esti foarte combativ si poti răni cu vorbele sau cu privirea. Ascultă ce au de zis ceilalti, pune in balanță cu ceea ce-ți doresti tu si apoi actioneaza in consecinta. Proiectele sau colaborarile in care esti implicat pot cunoaste reconfigurari spectaculoase.

Sagetator – O zi cu multa agiație la serviciu. Ai vrea tu să rezolvi cat mai multe, însă nu prea ai energie. Relatiile colegiale sunt disonante, iar sefii au plecat deja in concediu. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de treburile tale si nu raspunde la provocarile celor din jur. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele gâtului și aparatului renal.

Capricorn – Tu esti maestrul de ceremonii astăzi pentru întregul Zodiac. Veselia si cheful de aventuri de care dai dovada iti poate crea neplaceri in relatia cu persoana iubita. Fii prudent, dozeaza-ti euforia si incearca sa tii cont si de starile celorlalti. Sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby. Spre seara adună-i pe cei dragi la o mica petrecere.

Varsator – O zi buna pentru curatenii generale, reparatii curente sau reamenajari interioare. Se poate pune problema achizitionarii unor bunuri patrimoniale. Tendinta ta este de a te ocupa mai mult de domeniul profesional in detrimentul vietii personale. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, insa cu rabdare si discernamant vei rezolva totul cu brio.

Pesti – Astazi esti mai mult pe drumuri. Se întrezăresc vești interesante, dar acorda-le atentie doar celor care iti sunt de folos. Pe de altă parte, sunt momente bune de a te gândi la parcurgerea unor forme de scolarizare pe termen scurt, care te vor ajuta, foarte curand sa obtii un loc de munca mai bun sau la cel actual sa promovezi. Relaxează-te alături de cei dragi!