Berbec

Cei din această zodie au un debut de săptămâna în forță cu energie pentru muncă. Marți și miercuri sunt zile foarte valoroase, cu diverse întâlniri, discuții, privind viitorul, proiecte noi și sunt foarte stimulați de aceste discuții.

Taur

Prima parte a săptămânii este foarte valoroasă în plan profesional pentru tauri. Multe întâlniri de lucru unde se discuta multe soluții posibile. Poate chiar și rezolvări cu autoritățile au loc acum.

Gemeni

Gemenii vor avea, în prima jumătate a săptămânii, tot felul de gânduri legate mai mult de trecut și cum să să se poziționeze ei de acum înainte față de niște situații ce continuă să fie nerezolvate.

Rac

Racii debutează abrupt cu o ședință încă de la începutul zilei de luni. Aici se stabilesc acorduri și se clarifică foarte multe aspecte.Sunt foarte diplomați marți și miercuri și asta prinde bine, și în familie și la locul de muncă.

Leu

Preocupări legate de bani încă de luni. E bine că există motivație. Sunt de asemenea discuții și ședințe multe, cu înțelegere însă, marți și miercuri. Se pot stabili acorduri.

Fecioară

Tonus foarte bun în debut de săptămână. Fecioarele sunt hotărâte să facă lucrurile pe care și le-au propus. Sunt foarte bine mobilizate și energizate și discuta despre bani.

Balanță

Balanțele sunt mobilizate, au un început de săptămâna fabulos. Sunt foarte inspirate, au încredere în viață, optimism, o dispoziție foarte bună. 

Scorpion

Prima parte a săptămânii este mai discretă, probabil că mai mult observă decât să implică în activități. Sau stau, își fac calcule, adună informații

Săgetător

Pentru Săgetători, începutul de săptămâna este foarte social, întâlniri cu prietenii. Pur și simplu sunt fermecători și vor să facă impresie.

Capricorn

Pentru Capricorni, începutul săptămânii aduce responsabilități diverse. Poate chiar li se dau niște sarcini mai importante și vor să facă față. 

Vărsător

Cei din această zodie au un început de săptămâna grozav. Pot primi invitații, propuneri, vești bune care vin prin mail, prin viu grai și sunt foarte onorați de această atenție colectivă pe care o primesc.

Pești

Au gândul îndreptat către niște avantaje sau câștiguri sau bonusuri. Au investit ceva, cândva și acum aștepta o recolta.Poate chiar fără să facă ei multe eforturi cineva le propune ceva sau le oferă cadouri sau avantaje.