Horoscop 27 februarie 2016

Previziunile astrale pentru 27 februarie 2016:

Aspectele planetare de azi ar putea sa induca o sensibilitate deosebita. S-ar putea ca unii dintre noi sa se simta jigniti din nimic. Aceste aspect planetare mai pot determina scaderea simtului practic si, totodata, favorizeaza confuziile. In consecinta, este recomandabil sa amanati deciziile majore si sa nu incheiati contracte.

Horoscop 27 februarie 2016 – Pesti

Esti mai timid si nu reusesti sa exprimi tot ceea ce simti, indiferent ca e vorba de iubire, de teama sau de nemultumiri. Le tii in tine, ceea ce creeaza o stare de tensiune ce ti se reflecta pe chip. Numai persoana iubita simte ca se petrece ceva cu tine si incearca sa se apropie mai mult de inima ta, aratandu-ti astfel ca-i pasa ce ai. Tu nu vrei totusi sa-l impovarezi cu problemele tale, preferand sa le duci singur in spate. Fa un efort sa-ti descatusezi inima si sa dai afara ceea ce te macina: te vei simti mult mai bine!

Horoscop 27 februarie 2016 – Berbec

Esti prins la mijloc intr-o situatie in care te simti clar defavorizat si esti gata sa abandonezi lupta, infrant de minciuni si gesturi incorecte. Nu te lasa doborat: ceva in adancul sufletului tau iti spune ca nu ai nicio vina, ca nu tu ai cauzat acel dezechilibru pentru care esti criticat sau acuzaţ dar trebuie sa-ti aduni fortele si sa demonstrezi care e realitatea. Detii toate resursele si dovezile necesare in favoarea ta, ca atare nu te lasa dominat de altii care ar putea apela la tertipuri incorecte impotriva ta. Fii justitiarul drept care militeaza ferm pentru adevar si dreptate, si care reuseste sa faca lumina!

Horoscop 27 februarie 2016 – Taur

Nu te opri, deocamdata, la o singura varianta din gama larga de optiuni pe care o ai la dispozitie. Mai experimenteaza, mai joaca-te un pic, pentru ca ai de unde alege. Va veni si ziua cand va trebui sa te hotarasti, dar deocamdata ai toate conditiile pentru a evolua pe mai multe directii simultan. Nu-ti cere nimeni sa mergi intr-o singura directie acum, ca atare poti avea succes si pe un plan, si pe altul, fara a strica pe niciunul. Unii ar putea spune ca e o dovada de superficialitate si neglijenta din partea ta ca nu te decizi inca, dar tu consideri ca din toate aceste cai pe care mergi inveti ceva ce te va ajuta sa selectezi la final cea mai buna optiune! Daca nu le-ai incerca, de unde ai sti care e buna?

Horoscop 27 februarie 2016 – Gemeni

Daca atmosfera e mai tensionata in jurul tau, vei prefera sa te izolezi de oamenii pusi pe harta, pentru ca nu ai chef sa-ti strice nimeni odihna. Atragi in calea ta doar persoane nervoase, agitate, certarete, iar tu nu ai deloc chef de asa ceva, ca atare alegi singuratatea in care sa fii doar tu cu tine insuti. Sa nu crezi ca daca tu te retragi in lumea ta nu vor da buzna si acolo, pentru ca asa sunt unii croiti: sa strice si buna dispozitie a altora. Cand te credeai si tu mai relaxat si mai odihniţ ba suna telefonul, ba bate cineva la usa ta, ba dai de vreun amic artagoş deci pregateste-te si pentru cateva meciuri aprinse.

Horoscop 27 februarie 2016 – Rac

Esti atras de o destinatie interesanta si incerci de pe acum sa planifici o viitoare calatorie pana acolo. Simti ca vei intalni acolo sursa fericirii tale, ca acolo se afla o persoana ce va juca un rol major in viata ta sau ca acolo poti pune in practica un mare vis de-al tau. Te motiveaza, te atrage ca un magneţ ca atare nu trebuie sa mai amani: pleaca la drum plin de energie pozitiva si entuziasm. Iti vei atinge cu succes scopurile cu care ai plecat de acasa si te poti intoarce inapoi cu o victorie de rasuneţ cu un motiv de fericire, cu inima incarcata de energie pozitiva la cote maxime. Daca simti ca nu acasa e stimulentul tau principal, mergi unde te cheama inima!

Horoscop 27 februarie 2016 – Leu

Tu nu tintesti direct la telurile cele mai inalte, ci esti de parere ca poti ajunge acolo inceţ din pasi mici. De ce sa investesti tot ce stii intr-o singura directie, cand poti urca din treapta in treapta? Succesul de azi devine startul ideal pentru succesul de maine. Esti un exemplu de reusita, de concentrare si mai ales de rabdare, pentru ca tu iei totul inceţ fara graba, convins ca intr-o zi vei ajunge la scopul maxim. Consideri ca reusita cea mai inalta isi va extrage resursele din fiecare etapa intermediara, tocmai de aceea le tratezi pe toate cu la fel de mult intereş fara a ignora importanta niciuneia, oricat de mica ar parea.

Horoscop 27 februarie 2016 – Fecioara

Ai mari rezerve daca sa pornesti pe noul drum care ti se deschide acum. Nu esti suficient de bine informat despre ce te asteapta la capaţ de aceea ai prefera chiar sa renunti. Nu esti nici in cea mai buna forma psihica pentru a face o astfel de schimbare, ci respingi din start variantele care ti se ofera. Daca nu poti evita totusi schimbarea de directie, ar fi bine sa te informezi din cat mai multe surse ca macar sa pornesti pe acest drum cu sufletul impacat ca stii ce se poate intampla pe parcurs sau la destinatie, altfel vei face fiecare pas cu frica.

Horoscop 27 februarie 2016 – Balanta

Oboseala isi spune cuvantul si, pe un fond fizic si mental deja extenuaţ te poti trezi si azi cu niste sarcini dificile in program. Pentru ca nu ai putere, vei fi tentat sa privesti misiunea ca pe o povara si lucrezi fara nicio tragere, dar daca ai lupta cu extenuarea care te copleseste, ai vedea ca mai ai inca resurse de energie suficiente pentru a duce la indeplinire si aceasta sarcina. Ai fi dorit sa te odihnesti si tu dupa atata munca, dar nu poti inca rasufla usuraţ ca atare aduna-ti ultimele forte si apleaca-te asupra acestui rol. Te vei simti mai bine daca il rezolvi si scapi de el, decat daca il lasi pe altadata.

Horoscop 27 februarie 2016 – Scorpion

Desi lumea din jur are un motiv de sarbatoriţ tu nu te simti in largul tau, de parca ai avea o mare povara pe suflet. Fa un efort sa te integrezi si tu in acest mediu vesel, pentru ca te va ajuta sa uiti de toate si sa nu mai conteze nicio problema care te macina. Ai si tu nevoie de putina destindere, iar atmosfera din jurul tau ar fi perfecta pentru a te relaxa, ca atare tu trebuie sa fii cel care se straduieste sa lase grijile la o parte. Veselia lor e molipsitoare, dar trebuie si tu sa vrei sa o primesti in inima ta!

Horoscop 27 februarie 2016 – Sagetator

Cu ajutorul potriviţ totul iti merge de minune, deci aici trebuie sa faci cele mai mari eforturi, de a gasi tovarasii cei mai buni pentru situatia in care te afli, sa le castigi simpatia si dorinta de a-ti sari in ajutor. Apeleaza la tot arsenalul tau de cucerire, pentru ca ai nevoie de prieteni care sa participe la problema in care esti implicat. Ai multe de invatat de la ceilalti, ca atare nu insista sa te descurci singur, pentru ca lucrurile vor evolua mult mai repede si mai simplu daca faci echipa cu oameni pregatiti in domeniu. Nu e o rusine sa ceri ajutorul, nici sa bati la usa unui om a carui meserie este aceea de a-ti rezolva tie problema.

Horoscop 27 februarie 2016 – Capricorn

Este o zi pe gustul tau, care iti rasfata toate simturile si iti ofera o senzatie placuta de liniste si confort. Este exact ce aveai nevoie pentru a te relaxa si tu, ca atare te vei lasa invaluit de emotii si senzatii excelente. Daca in acest peisaj mai este loc si de iubire sau de cumparaturi, doua din subiectele tale preferate, se poate spune ca e o zi perfecta, dar cum nu le poti avea pe toate simultan, ar fi bine sa te multumesti ori cu una, ori cu alta, la fel de placute tie! Daca dragostea lipseste, poti compensa cu o partida de shopping ce iti distrage atentia de la orice alta problema neimportanta.

Horoscop 27 februarie 2016 – Varsator

Daca nu-ti tii sub control nervii, astazi, risti sa rupi totul la primul impuls si sa pornesti intr-o directie care nu va avea efectele dorite. Riscurile de a rupe o relatie care dureaza de ani de zile, de a pleca de la un loc de munca intr-un moment de iritare maxima, de a renunta la un proiect doar pentru ca ai ajuns intr-un impaş sunt mai mari astazi, de aceea ar fi bine sa te calmezi inaintea oricarei decizii cu iz categoric. Daca o iei la nervi, sub imperiul emotiilor negative de momenţ ai putea alege o cale pe care, mai devreme sau mai tarziu, o vei regreta, dar nu o vei mai putea remedia.

 

Cele mai citite

Related Articles