Horoscop 24 februarie 2016

Previziunile astrale pentru 24 februarie:

Conjunctia Lunii cu Jupiter reprezinta o ocazie buna pentru a incepe ceva nou sau pentru a va schimba stilul de viata. Puteti demara actiuni importante, mai ales de scurta durata.Bucurati-va de viata si impartasiti si celorlalti aceasta bucurie!

Horoscop 24 februarie 2016 – Pesti

Trebuie sa lupti pentru adevar, nu ti se va oferi nimic pe tava fara un efort sustinut si perfect legal! Incepe sa aduni dovezi in favoarea corectitudinii faptelor tale, apeleaza la documente scrise, incontestabile si la martori cheie, gandeste-te la o adevarata strategie perfect legala pentru a-ti demonstra nevinovatia, in cazul in care ai avut ceva de pierdut. Orice demers care are ca scop scoaterea adevarului la lumina, se poate solda cu un succes deplin. Daca nu te abati de la reguli si de la legi. Nici nu te gandi la mijloace incorecte: acestea dau gres imediat si risti sa pierzi tot!

Horoscop 24 februarie 2016 – Berbec

Ai unele rezerve cu privire la calatoria pe care trebuie s-o faci, ori pentru ca nu esti in cea mai buna forma pentru a pleca la drum (ori fizic, ori financiar), ori pentru ca nu sunt intrunite toate conditiile unei deplasari in deplina siguranta. Daca poti amana calatoria pe altadata, ar fi mai bine, dar inainte de orice analizeaza conditiile acestei calatorii, ca nu cumva sa fii influentat negativ de cineva care de fapt vrea sa te tina acasa. Oricat de obosit ai fi sau oricat de ocupat o iesire afara din mediul tau cotidian nu strica, ci ti-ar fi de folos dar trebuie sa analizezi mai intai daca tu chiar poti sa pleci acum, daca nu cumva sunt piedici mai mari decat vointa ta care te tin pe loc.

Horoscop 24 februarie 2016 – Taur

Constiinta te impinge intr-o directie un pic cam indrazneata pentru tine, dar nu trebuie sa stai prea mult pe ganduri. Porneste pe aceasta cale cu incredere si entuziasm, convins ca intuitia ta nu poate gresi. Cat timp faci total ca la carte, dupa niste reguli etice si morale de netagaduit nu ai cum sa gresesti, deci mergi mai departe pe drumul pe care ai pornit. Nu te gandi nici la riscuri, nici la pericole, ci fii convins ca forta aceasta care te impinge inainte este una pozitiva si benefica scopurilor tale. Nu astepta miracole de la altii, ci totul e in tine: pune la treaba aceasta vointa fantastica!

Horoscop 24 februarie 2016 – Gemeni

Ai planuri mari si vise imense, dar nu trebuie sa te indoiesti nicio clipa de capacitatea ta de a le vedea realizate. Poti mai mult decat ai putea crede despre tine insuti, ca atare lasa modestia sau frica de esec la o parte, pentru ca esti pregatit pentru orice provocare, oricat de indrazneata ar fi. Alege-ti tinte mari, nu te multumi cu putin, vezi cat de multe lucruri cu adevarat importante iti doresti de la viata si concentreaza-te asupra lor. Esti intr-un moment in care esti ajutat sa-ti implinesti cele mai mari vise, deci merita sa ridici stacheta cat mai sus. Poti si singur, dar apar si suficiente persoane care pot juca si ele un rol important in succesul tau final, ca atare apeleaza la serviciile lor. Ai de invatat din asta!

Horoscop 24 februarie 2016 – Rac

Desi ai pornit ziua cu un sentiment de tristete, convins ca nu se va intampla nimic bun, iata ca orizonturile se limpezesc ca prin farmec si iti recapeti optimismul. Niciodata nu trebuie sa-ti torni cenusa in cap daca vezi ca nu ti se implinesc visele, pentru ca intotdeauna apar solutii salvatoare. Chiar daca nu primesti exact ceea ce ai sperat ti se pot oferi alternative de care merita sa profiti. Nu-l lua pe nu in brate, spunand intruna nu pot ci incearca sa vezi si ceva bun in tot ce se intampla.

Horoscop 24 februarie 2016 – Leu

De unde nici nu te astepti, se iveste azi o solutie salvatoare care readuce totul la normal intr-o problema de la care nu mai sperai nimic bun. Iata o dovada noua ca niciodata nu trebuie sa iti iei gandul de la anumite planuri, doar pentru ca o perioada lunga nu se mai intampla nimic, pentru ca surprizele pot aparea chiar si din cele mai ciudate directii. Acum poti pune din nou totul la punct cu calm, ca apoi sa te bucuri de nivelul la care, finalmente, ai ajuns.

Horoscop 24 februarie 2016 – Fecioara

Este o zi cu risc mare de esec, dar care deja era prin preajma de cateva zile. Deja stateai pe loc, blocat intr-un punct mort deja aparusera o multime de avertismente ca nu mergi in directia cea buna, dar nu ai tinut cont de toate aceste semnale. ci ai continuat sa te indrepti spre esec. Acum dai deja piept cu rezultatul negativ al eforturilor tale si regreti amarnic ca nu ai tinut cont de cei care te-au tras de maneca si nici de toate hopurile care te-ar fi putut opri la timp, daca nu ai fi insistat atat de mult sa continui. E o lectie buna sa iti educi ambitia si agresivitatea.

Horoscop 24 februarie 2016 – Balanta

Ai mintea agera si debordezi de spontaneitate si originalitate, pentru ca toate replicile tale uimesc prin rapiditate si istetime. De fapt toata lumea stie ca nimeni nu te intrece in domenii intelectuale, procesele gandirii fiind pentru tine extrem de iuti si precise, singurul tau defect fiind un dram de superficialitate care se strecoara in tot ce faci. Daca ai reusi sa te concentrezi mai mult ai avea parte de rezultate ireprosabile, or, neglijenta, spiritul jucaus si graba iti pot crea neplaceri. Nu vei scapa fara o critica legata de neatentia cu care tratezi lucrurile importante.

Horoscop 24 februarie 2016 – Scorpion

Birocratia este cel mai mare inamic al planurilor tale de astazi, deoarece la toate usile la care bati ori ti se raspunde cu un refuz, ori nu gasesti pe nimeni. Inarmeaza-te cu multa rabdare si ambitie, pentru ca numai cei care nu se lasa cu una cu doua vor reusi sa-si duca intentia la indeplinire. Cauta alte variante, daca autoritatea in domeniu de care aveai nevoie nu e disponibila acum, pentru ca tocmai asta trebuie sa demonstrezi: ca stii sa te descurci in cazul in care planurile initiale cad. Sigur se iveste o solutie din alta parte decat cautai.

Horoscop 24 februarie 2016 – Sagetator

A venit vremea celebrarii unui succes la care ai contribuit si tu la serviciu. Dupa zile sau saptamani de efort colectiv, roadele incep sa se vada si va laudati unii pe altii pentru rolul pe care l-a jucat fiecare in acest proiect de succes. Sefii apreciaza ce ai facut colegii isi arata multumirea pentru eforturile depuse de tine, deci n-ar fi rau ca, la moment de sarbatoare, sa va scoateti mai mult in lumina, unii altora, contributia. Laudele si aprecierile reciproce pot deveni liantul cel mai bun in echipa pentru ca, dupa atata munca impreuna, meritati sa primiti felicitarile tot impreuna.

Horoscop 24 februarie 2016 – Capricorn

Mare atentie la afacerile pe care le inchei astazi, deoarece exista marele risc al unei gafe de proportii care iti poate lasa portofelul gol! Cineva se baga in treburile tale cu intentii clar negative, stiind sa profite de bunavointa ta, de increderea ta sau poate chiar de naivitatea ta intr-o afacere pe care nu o controlezi perfect. Va simti imediat punctul tau slab si te poate manipula in interesul propriu, lasandu-te pe tine fara bani sau fara perspectivele la care ai sperat. Mare grija pe ce dai banii, pentru ca s-ar putea sa fie o afacere proasta!

Horoscop 24 februarie 2016 – Varsator

Familia este foarte importanta pentru tine azi si simti nevoia sa te sfatuiesti cu parintii la orice pas. Primesti de la ei cele mai utile sfaturi pe care le vei tine minte cu sfintenie. Dar sfaturile folositoare pot aparea azi si de la diversi specialisti la care esti nevoit sa apelezi, cum ar fi experti bancari, medici sau profesori care au ceva important sa-ti transmita. E o zi in care simti ca te mai imbogatesti cu ceva in plan intelectual, deoarece afli o multime de informatii care se vor sedimenta la bagajul tau de cunostinte teoretice. Candva, in viitor, le vei transmite si tu altora!

De același autor

Related Articles