Previziunile astrale pentru 10 ianuarie:

Trigonul Venus-Jupiter aduce un plus de prospetime in viata de zi cu zi. Acest aspect favorizeaza viata sociala si, mai aleş cea sentimentala. Colaborarile pe care le incepeti azi se vor dovedi fructuoase si stabile. In relatiile parteneriale, reusiti sa judecati lucrurile mai bine decat de obicei.

Horoscop 10 ianuarie 2016 – Varsator

Vezi daca ai avut rabdare si ai asteptat momentul potrivit pentru toate? Acum culegi roadele asteptarii tale care suna mai mult decat promitator. A fost un drum lung si greu pana ai ajuns aici, asa e, dar ceea ce se vede deja e demn de toata lauda. Ai ajuns la momentul coacerii recoltei pentru care ai trudit intens mult timp inainte, si ai toate motivele de satisfactie. Mai asteapta un pic, nu mai e mult pana vei putea spune tuturor ce ai realizaţ dar senzatia profunda de mandrie ti se citeste pe chip, incat toata lumea isi da seama ca ai ceva grozav de celebrat: sarbatoresti in sinea ta o mare victorie, mai ales ca a fost greu de atins.

Horoscop 10 ianuarie 2016 – Pesti

Numai de tine depinde sa restabilesti echilibrul intr-o situatie care nu ar face placere nimanui. In mana ta se afla leacul acestei situatii si vei descoperi ca orice problema are rezolvare daca adopti o atitudine optimista, tonica, pozitiva. Lupta cu starile depresive ale celor din jur, spune nu conditiilor impuse de altii, sari peste obstacole cu o atitudine de om liber, descatusaţ care are in bagaj toate resursele necesare depasirii oricarui tip de blocaje. Nu exista porti inchise azi in calea ta, nu exista nu pot si nu exista abandon sau amanare. Spui un mare DA in fata provocarii inarmandu-te cu resurse uriase de se poate si astfel nimic nu te mai poate opri din avant!

Horoscop 10 ianuarie 2016 – Berbec

Nu te astepta ca cei cu care vorbesti azi sa discute filosofii sau sa atace subiecte de exceptie, pentru ca dialogul poate fi placut si pe marginea celor mai banale lucruri. Ca vorbesti despre vreme sau despre retete culinare, descoperi o reala placere a conversatiei cu cei din jur, cu sansa de a-ti face noi prieteni. Coboara stacheta discutiilor azi, pentru ca pot fi mult mai placute daca nu pretinzi sa se ridice la un nivel de elita, pe care nu toata lumea il apreciaza sau il abordeaza.

Horoscop 10 ianuarie 2016 – Taur

Visezi la clipa cand lumea iti va da dreptate si va recunoaste ca a gresit in etichetele pe care ti le-a pus fara sa le meriti. Tu ai rabdare, convins ca adevarul va iesi la iveala intr-o zi si nu e decat o chestiune de timp pana acolo. Intre timp nu sta pasiv, asteptand din cer o minune, ci cauta argumente, dovezi, documente eventual care sa iti sustina pozitia. Lupta pentru ceea ce ti se cuvine, ca e un drept luat ca e o rectificare de imagine, ca e o informatie eronata imprastiata in jur, pentru ca ai toate sansele sa faci lumina.

Horoscop 10 ianuarie 2016 – Gemeni

Nu-ti ies toate planurile asa cum ai dorit ci te trezesti cu o surpriza neplacuta. Apare o situatie neprevazuta care modifica tot ce ai fi planificat pentru azi, ca atare nu te bucura inca pe deplin ca lucrurile mergeau bine, pentru ca inca se mai pot ivi situatii care dau peste cap totul si iti strica buna dispozitie. Poate sanatatea e cea care iti pregateste marea bomba sau vremea te obliga sa renunti la o calatorie, deci ceva nu iese ca la carte.

Horoscop 10 ianuarie 2016 – Rac

Unde se aduna doi oameni la un loc pentru acelasi scop, deja poti spune ca s-a creat o noua lume. Daca ai norocul de a intalni persoana cea mai compatibila cu visele tale din acest moment poti spune ca esti deja pe calea cea mai scurta spre implinirea lor. Singur ti-ar fi mai greu, dar alaturi de cineva care crede in tine, care depune aceleasi eforturi pentru aceleasi interes ritmul de ascensiune e din ce in ce mai mare. Formati o echipa, un cuplu, un tandem si acum, in doi, sunteti in drum spre reusita. Cauta acel om care-ti seamana, care te completeaza, care are aceleasi ganduri ca si tine si uniti-va fortele in mod egal. Contributia e echitabila, reciproca si, la final, impartiti roadele la doi!

Horoscop 10 ianuarie 2016 – Leu

Esti un pic cam excentric in ceea ce faci si nu toata lumea intelege de ce actionezi asa. Esti un om inventiv care vine cu solutii originale. Chiar daca multi nu vor fi de acord cu ideile tale si nici cu instrumentele la care apelezi, mergi pe drumul tau mai departe. Ceea ce azi pare ciudat avangardist prea original, prea greu de digerat peste o vreme va fi ceva normal, deci continua sa fii tu cel original, asa cum simti! E stilul tau, deci nu trebuie sa te supui unor regulamente impuse de altii. Nu conteaza ca tu iti asumi si niste riscuri in sensul pe care mergi, caci tu crezi cu tarie ca poti ajunge acolo prin forte proprii. Cei demodati n-au decat sa nu te asculte!

Horoscop 10 ianuarie 2016 – Fecioara

Esti indrumat sa mergi pe o cale cu care nu esti de acord, pentru ca pare a fi mult prea indrazneata pentru un conservator ca tine. Simti ca exista prea multe riscuri, ca nu esti pregatit pentru ceva atat de avangardist si ai prefera sa-ti continui sensul cu care erai obisnuit. Tu nu te adaptezi schimbarilor bruste, mai ales daca sunt si foarte originale sau ciudate. Tu ai prefera un drum pe care merge toata lumea, cai deja batatorite, metode deja folosite si verificate, dar de data aceasta va trebui sa accepti si schimbarile cu un oarecare iz revolutionar. Nu suporti rebelii, dar azi trebuie sa fii unul dintre ei!

Horoscop 10 ianuarie 2016 – Balanta

Desi esti un idealist si iti faci planuri mari cu privire la viitor, de data aceasta iti propui sa-ti stabilesti obiective ceva mai mici, dar mai multe. Le iei pe acestea la bani marunti, pas cu pas si dupa ce le vei atinge, vei putea trece la o alta etapa. Uneori e mai bine sa-ti alegi tinte mai micute, adica sa urci un munte din aproape in aproape, pe carari care urca lin, nu sa-l iei din start pieptis catre cel mai inalt punct. Asa faci si tu acum si descoperi ca e o strategie mult mai buna. Ai bifat un punct din planul tau etapa cu etapa? Perfect acum poti treci la urmatoarea… si tot asa pana la victoria finala. Minunata organizare, tine-te de ea!

Horoscop 10 ianuarie 2016 – Scorpion

Esti sansa de pace si liniste a unora mai pesimisti din fire care nu au de ce sa se agate. Chiar daca a te dedica lor inseamna a te sacrifica pe tine, o faci cu draga inima, constient ca bucuria lor, energia lor, moralul lor depinde de felul cum te daruiesti tu acestora. Ai un efect inaltator asupra celor tristi, bolnavi, singuri, deci iti vei asuma aceasta sarcina cu un soi de fericire nobila, de parca face parte din misiunea ta divina sa fii altora de ajutor la greu. Emani lumina si caldura ca un semineu aprins in care arde focul, spre care cei reci si insingurati sunt atrasi dintr-o imensa nevoie de protectie si iubire!

Horoscop 10 ianuarie 2016 – Sagetator

Te simti ciudat intr-un anturaj cu care nu prea gasesti subiecte comune de discutie. De obicei nu ai astfel de probleme, dar azi resimti un puternic blocaj de comunicare, poate din cauza unor persoane care strica atmosfera cu modul lor de a se comporta. Unii sunt tacuti si parca ai vorbi cu surzii, altii sunt ca de pe alta planeta si eforturile tale de a le intra in gratii esueaza, deci trebuie sa dai dovada de multa toleranta si flexibilitate in functie de caracterele celor cu care intri in contact.

Horoscop 10 ianuarie 2016 – Capricorn

Nu esti un mare iubitor de schimbare in viata ta si ai tot amanat un moment care stiai ca te va propulsa pe o alta cale decat inainte. Ai tergiversat lucrurile, ai tot tras de timp, ai sperat ca, amanandu-l cat mai mult nici nu se mai intampla, dar iata ca acel moment apare intr-un final. Vrei – nu vrei, trebuie sa te adaptezi noutatii. Vei vedea ca va iesi mai bine decat ai crezut si toata frica ta de schimbare nici nu era justificata. Noul sens e promitator, duce intr-o directie buna, deci nu trebuia sa astepti atata. Daca se petrecea si pana acum, ar fi fost bine, dar e bine si acum, mai tarziu…