Previziunile astrale pentru 2 februarie:

Sextilul Lunii cu Jupiter aduce un plus de optimism si sporeste sansele de reusita in toate domeniile. Este momentul sa demarati proiectele la care v-ati gandit in ultima vreme. Calatoriile sunt si ele favorizate si se vor dovedi fructuoase.

Horoscop 2 februarie 2016 – Varsator

Te enerveaza rutina acestei zile, dar incearca sa te concentrezi asupra proiectelor incepute, chiar daca nu mai au nimic nou de oferit. Este un moment bun pentru a incheia o actiune asupra careia te-ai aplecat vreme indelungata, pentru ca se presupune ca tot ce era de facut deja s-a infaptuit si acum e doar vremea ultimelor retusuri inainte de a-i pune punct. De maine vei incepe ceva nou, probabil, dar azi ar fi bine sa duci la capat acest capitol, in ciuda monotoniei instalate. Te vei simti mult mai bine dupa ce-i vei pune punct definitiv!

Horoscop 2 februarie 2016 – Pesti

Tu, care esti intotdeauna impaciuitor, amabil, atent la ceea ce spui, esti dintr-o data atacat de cineva care nu este de acord cu tine. Cineva e deranjat, cu sau fara motiv, de o vorba de-a ta, pe care nici nu ai intentionat-o a fi dura, iar reactia sa e de-a dreptul surprinzatoare. Ori o face pe suparatul si nu mai vrea sa-ti vorbeasca, ori riposteaza si mai agresiv, cu un atac dur la persoana ta. Fii deci pregatit sa dai explicatii pentru gestul tau care a fost gresit interpretat de o persoana in toane rele. Nu meriti criticile severe indreptate spre tine.

Horoscop 2 februarie 2016 – Berbec

Faci planuri marete pentru perioada urmatoare, cu mult entuziasm si datorita contributiei celor din jurul tau care au incredere deplina in ceea ce vrei sa atingi. Daca si ei participa cu ceva, lucrurile vor evolua cu atat mai repede. Rezultatele bune se intrezaresc deja si te motiveaza sa tragi tare. Stimulati-va unii pe altii pentru roade cat mai rapide, pentru ca vei prinde un val ascendent ce va va trimite direct la tinta mai repede decat ai putea crede!

Horoscop 2 februarie 2016 – Taur

 Intalnesti exact persoana de care aveai nevoie pentru a-ti oferi o viziune impartiala din afara. El vede lucrurile detasat, de pe margine, fara implicatii sentimentale si cantareste situatia corect. Te poti baza intru totul pe sfatul oferit de acesta si pe concluzia pe care o extrage la rece, si daca mai pui si in practica solutia oferita de el, ai numai de castigat. Toate revin la normal si se reinstaleaza echilibrul si calmul peste situatia care te stresa la maximum. De unde se vede cata nevoie ai uneori de o parere avizata din afara!

Horoscop 2 februarie 2016 – Gemeni

Faci totul ca la carte, chiar daca cei din jur te ispitesc sa incalci unele reguli. Intuitia ta iti spune ca e mai bine sa urmezi caile drepte decat sa obtii ceva apeland la tertipuri necinstite. Esti constient ca adevarul iese intotdeauna la iveala si, cand ceilalti se vor cai si vor suferi consecintele propriilor abateri, tu vei avea curajul sa iesi in fata si sa spui cu mandrie ca ai urmat caile cele bune. Cineva este acolo sa judece lucrurile la modul cel mai sever si tu poti iesi cel mai bine din aceasta analiza la sange, tocmai pentru ca nu te-ai abatut de la lege.

Horoscop 2 februarie 2016 – Rac

Ai mare noroc de prietenul care iti sta astazi alaturi, pentru ca el chiar pune umarul la rezolvarea unei probleme in care esti implicat. Iti da sfaturi excelente, din experienta proprie, deja verificate, cu sanse maxime de succes, deci asculta-l cu luare aminte. Ai multe de invatat de la un astfel de om, pentru ca detine niste calitati care tie iti lipsesc, precum optimismul, entuziasmul, energia pozitiva, deci ai numai de castigat daca trece de partea ta. Faceti echipa buna, dar ii recunosti, cumva, superioritatea.

Horoscop 2 februarie 2016 – Leu

Din dispute se pot naste azi solutii excelente, ca atare nu incerca sa pui pumnul in gura celor care nu sunt de acord cu tine. Chiar daca fiecare emite idei contradictorii, diametral opuse celor din jur, pana la urma veti gasi o cale ce poate uni la un loc toate aceste controverse pentru a genera o solutie din care fiecare are ceva de invatat sau de castigat. Exprima-ti opinia, chiar daca nimeni nu e de partea ta, tot asa cum nici tu nu spune nu din start unei pareri in care nu crezi. Vei vedea ca toate se leaga la un moment dat!

Horoscop 2 februarie 2016 – Fecioara

Ai un talent special de a taia entuziasmul altora cu o vorba severa sau o critica, dar consideri ca e mai bine sa fii corect cu ei decat sa le alimentezi fara rost visele imposibile. Tu le privesti ceva mai realist, poate si mai pesimist decat ceilalti si incerci sa-i aduci si pe ei cu picioarele pe pamant, dar uiti ca fiecare iti cunoaste bine fortele si stie in ce se baga. Nu le taia altora elanul, doar pentru ca tu nu vezi cu ochi buni planurile lor marete. Pune-te in pielea lor si vezi cum te-ai simti daca altii ti-ar spune nu cu duritate, asa cum faci tu azi.

Horoscop 2 februarie 2016 – Balanta

Calatoriile care erau programate pentru azi contin o mare doza de agresivitate. Ori traficul e infernal si te enervezi la tot pasul, eliberandu-ti nervii pe ceilalti soferi, ori ceea ce te asteapta pe parcurs te face sa regreti ca ai plecat la drum, pentru ca nu e o zi tocmai potrivita pentru deplasari. Te intorci acasa frant de oboseala si stresat, fara prea multe treburi rezolvate pe parcursul zilei. Daca poti amana calatoriile pe altadata, ai fi mai castigat, dar probabil e o obligatie de serviciu ce nu sufera amanare.

Horoscop 2 februarie 2016 – Scorpion

Opreste-te putin din sarcinile noi pe care ti le-ai asumat, pentru ca apare din urma o restanta ce se cere a fi adusa la zi. Nu poti trece la altceva daca nu te achiti de aceasta datorie din trecut, care, mai devreme sau mai tarziu, va deveni stringenta, ca o ghiulea legata de picior pe care o tot cari dupa tine. Decat sa se acumuleze alte si alte sarcini de demult, mai bine lasi in asteptare orice altceva pentru ca te vei simti dintr-o data mult mai liber daca scapi de datorii abandonate sau uitate in amintire. Vrei – nu vrei, trecutul te cheama inapoi.

Horoscop 2 februarie 2016 – Sagetator

Ai tendinta de a te juca prea mult cu lucruri importante in care altii chiar cred. Nu rade de visele lor, pentru ca nici tie nu ti-ar placea ca altii sa te dezarmeze atunci cand lupti pentru un scop major. Mai bine l-ai ajuta pe cel care-ti impartaseste ce-si doreste cel mai mult de la viata, pentru ca sta cumva in puterea ta sa-l stimulezi cu o vorba buna. Daca-i intorci toate spusele pe dos si faci glume nesarate pe seama planurilor sale, risti sa pierzi increderea sa. Nici ironia si nici criticile nu sunt solutia de a-l ajuta pe cel care doreste sa-si implineasca un vis.

Horoscop 2 februarie 2016 – Capricorn

Muncesti mult, dar fara prea multa tragere de inima, de parca ai fi chiar tu nesigur pe rezultatele spre care te indrepti. Poate nu ai o motivatie clara sa te impinga de la spate, ci faci totul ca pe o povara. Nu ai incotro, trebuie sa iti duci la capat sarcina fara sa comentezi, pentru ca vei primi in final o recompensa. Merita efortul, chiar daca-ti spui ca ai fi avut si altceva mai bun de facut in acest timp, dar daca e obligatoriu, ocupa-te de asta cat mai repede ca sa scapi de o grija. Ceva-ceva tot vei obtine, macar o eliberare de stres si tot e bine!