Previziunile astrale pentru 30 ianuarie:

Sextilul Lunii cu Saturn genereaza energii pozitive, care va ajuta in munca si faciliteaza punerea in practica a planurilor indraznete. Daca ati tot amanat o lucrare dificila, acum este momentul sa o rezolvati, pentru ca astrele va sunt favorabile.

Horoscop 30 ianuarie 2016 – Varsator

Adu-ti aminte de cate ori ai asteptat ceva de la viata si ai primit doar pentru ca ai avut incredere in forta visului tau de realizare. Fa la fel si acum, tocmai pentru ca ai deja antecedente foarte bune, si investeste toata forta gandului tau pozitiv intr-o singura directie. Ceea ce pornesti acum va duce usor spre succes datorita modului foarte optimist in care privesti lucrurile, deci hai, la drum cu capul suş tragandu-ti energia si motivatia din vechile tale succese. Stii bine ca se poate, stii bine ca ai reusit si altadata in situatii similare, deci ajunge doar sa repeti reteta cu aceeasi pasiune vie! Trecutul e sursa energiei tale actuale.

Horoscop 30 ianuarie 2016 – Pesti

Ti se pare incorect ca cineva sa isi ofere serviciile insotite de o multime de conditii. Ceea ce are el de oferit ti se cuvine cumva, de aceea te deranjeaza faptul ca vine cu o lista intreaga de pretentii la tine. Mai bine incerci sa te descurci singur, pentru ca a apela la ajutorul cuiva stiind ca vine o zi cand el iti va cere dublu ceea ce ti-ar putea el oferi acum, nu ar fi deloc cea mai buna idee. Judeca atent daca merita sa accepti aceste conditii puse de celalalt doar pentru a obtine ceva ce oricum vei primi intr-o zi. Cu alte cuvinte, e posibil sa-ti revendici un drepţ dar cineva poate interveni in favoarea ta contra unei… atentii. Nu i-o oferi, mai bine mergi pe caile legale, ca oricum vei obtine ce vrei.

Horoscop 30 ianuarie 2016 – Berbec

Uneori lucrurile cele mai bune care sunt special pentru tine sunt cele care… inca nu au aparut ca atare tot ce poti face e sa-ti indrepti atentia spre orizont si sa vezi ce te asteapta acolo! Ceva de exceptie, exact pe gustul si sufletul tau, va avea loc foarte curand, dar inca nu-l poti vedea foarte clar. Cere sa ti se arate, crede cu tarie in componenta miraculoasa a acelui eveniment si stai cuminte in asteptarea lui. Chiar daca stii ca vine, chiar daca deja presimti ca numai lucruri bune se vor intampla, tot vei fi surprins cand va deveni realitate, dar acum nu poti face decat sa-ti imaginezi cat de bine si frumos va fi momentul! Asteapta-l cu incredere, si cere-l sa vina mai repede!

Horoscop 30  ianuarie 2016– Taur

Nimic nu te deranjeaza mai tare ca nedreptatea, iar azi ai parte de ea in cantitati imense, greu de tolerat! E normal sa te revolte situatia, pentru ca injustitia, minciuna, necinstea sunt azi mai puternice decat lupta ta pentru adevar. Chiar daca nu ai puterea de a face fata unui gest incorect din care altul are de castigat pe seama suferintei altora, nu vei lasa lucrurile nepedepsite. Da, poate nu gasesti acum, pe loc, solutii de a restabili ordinea justa a lucrurilor, dar nu vei uita ce se intampla si, cu prima ocazie cand vei detine instrumentele necesare pentru a face lumina, vei trece la fapte.

Horoscop 30 ianuarie 2016– Gemeni

Esti un pic reticent la nou, desi nu esti din fire asa, dar de data aceasta ai mari rezerve daca aceasta viziune noua ti se potriveste. Inainte de a face vreun pas ori pentru a o accepta, ori pentru a o respinge, mai asteapta putin sa vezi daca apar ceva informatii suplimentare prin care sa te lamuresti mai bine ce aduce noua atitudine de viata. Poate nu o vrei doar din comoditate, din obisnuinta, pentru ca nu ai forta de a renunta la ceea ce ai deja, dar poate e si mult prea grea pentru puterile tale actuale. Nu o respinge, mai mediteaza asupra ei, pentru ca intr-o zi ii vei vedea efectele. uneori, schimbarea nu vine lin, ci ca un tavalug!

Horoscop 30 ianuarie 2016 – Rac

Din optimismul debordant cu care tratezi tot ce se petrece in jurul tau se nasc azi proiecte creatoare de exceptie. Esti stimulat sa visezi pana departe, ai curajul sa adaugi noi si noi detalii la scopul propus si esti incantat sa vezi ce bine evolueaza toate intr-o directie promitatoare. Primesti suficiente garantii, informatii folositoare, indrumari benefice ce duc spre scopul ales incat nu stai pe loc, ci folosesti fiecare clipa pentru a mai completa cumva tabloul frumos pe care il creezi. Bucuria cu care privesti rezultatele visate te impinge mai repede inainte, ca atare fa si azi un pas intr-acolo!

Horoscop 30 ianuarie 2016– Leu

Stai pe indelete si faci tot felul de planuri ce au la baza cifre, calcule, sume, documente de ordin financiar pentru ca ai ajuns intr-un moment in care trebuie sa intelegi foarte clar pe ce teren te misti din punct de vedere material. Trebuie sa vezi cat ai cheltuit ce sume urmeaza sa administrezi, de unde pot sa mai apara bani in perioada urmatoare, ca atare o astfel de zi poate fi perfecta pentru a face ordine in afaceri. Nu ai motive de ingrijorare sau de stres pentru ca rezultatul acestor calcule poate fi destul de bun, oferindu-ti o stare de relaxare ce iti inspira increderea ca te vei descurca bine cu toate cheltuielile curente sau viitoare.

Horoscop 30 ianuarie 2016– Fecioara

Iti place sa lasi copilul din tine sa se manifeste liber, mai ales cand in preajma ta se afla o persoana care iti inspira autoritate, protectie si putere. Te comporti ca si cum ai fi neputincios incepator in unele privinte si privesti la cel cu mai multa experienta decat tine ca la eroul tau! Ii recunosti valoarea, superioritatea si stai cu urechile palnie la tot ce are de transmis pentru ca ai multe de invatat de la o astfel de persoana. Esti ca un burete care absoarbe tot.

Horoscop 30 decembrie 2015 – Balanta

A venit vremea sa recunosti interventia salvatoare a unor prieteni in rezolvarea problemelor tale actuale. Totul s-a asezat cu bine si rasufli usurat dar daca tot ai ajuns in acest punct n-ar strica sa scoti in evidenta recunostinta ta pentru cei care au participat alaturi de tine. A fost un lucru de echipa, unirea mai multor forte intr-un unic sens toate gravitand in jurul intereselor tale, deci nu trage succesul doar pe turta ta. Daca au contribuit si altii, spune lumii cat de mult au insemnat ei pentru tine si ofera-le si tu ceva in schimb. Nimic nu e pe gratis!

Horoscop 30 ianuarie 2016– Scorpion

Privesti spre viitor cu o atitudine destul de relaxata, de parca tocmai ai primit de undeva o veste care iti garanteaza faptul ca un anumit eveniment anuntat pentru perioada urmatoare, se va desfasura conform planurilor. Datorita acestei confirmari, te mai linistesti si tu, nu mai stai ca pe ghimpi in asteptarea momentului respectiv, ci astepti cu incredere ca totul va iesi bine. Nu trebuie nici sa-ti faci emotii prea mari, de vreme ce stii sigur ca va iesi ca la carte, dar nici sa lasi timpul sa treaca, stand pasiv sa apara odata la orizont. Foloseste ragazul ramas cu simt practic!

Horoscop 30 ianuarie 2016 – Sagetator

E o placere sa descoperi in jurul tau oameni care privesc spre viitor cu acelasi optimism, incat daca ati forma cu totii un grup cu un interes comun, ati ajunge mult mai repede la capatul acestui drum. Va alimentati unii altora visele, va sustineti unii pe altii cu entuziasm, si cand vezi ca vasliti cu totii in acelasi ritm si in aceeasi directie, e si normal sa vezi cum evolueaza lucrurile promitator. Formati o echipa foarte entuziasta si va incurajati reciproc sa mergeti mai departe, sa investiti ce aveti fiecare mai bun ca, la final, tot laolalta sa sarbatoriti victoria. Cooperarea merge struna!

Horoscop 30  ianuarie 2016– Capricorn

Daca nu ai prea multi companioni in drumul tau catre scopul cel mai mare, nu te teme si nici nu bate in retragere. E semn ca poti ajunge acolo unde ti-ai propus si de unul singur si cu atat mai mare va fi satisfactia ta finala daca ai reusit singur! Mergi mai departe, chiar daca te simti izolat dat la o parte, ocolit de altii. Asta pentru ca esti diferit de ei si nimeni nu-ti intelege deocamdata alegerile. Intotdeauna exista un pionier in toate, un deschizator de drumuri, drumuri pe care vor merge si altii candva, dar acum, la inceput cand se asteapta mai intai dovezi ca sensul duce undeva. De obicei primul explorator merge singur, deci ai rabdare: vor prinde incredere si vor veni dupa tine, dar acum, la prima intrare in hatisul padurii, inaintarea e dificila.