Previziunile astrale pentru 25 ianuarie:

Trigonul Lunii cu Uranus aduce mai multa sensibilitate, interiorizare, precum si dorinta de a fi mai bun cu cei din jur. Nu este exclus sa simtiti nevoia sa va autoanalizati si apoi sa va ganditi sa faceti schimbari in viata particulara.

Horoscop 25 ianuarie 2016 – Varsator

Ai mai multa incredere in valoarea ta, deci, daca te compari cu altii care ar fi cu ceva mai sus decat tine, descopera ca ai si tu atuurile tale poate chiar mult mai grozave decat ale celor pe care ii apreciezi. Apreciaza-te mai mult pe tine insuti, nu-ti mai gasi atatea defecte si atatea vini, pentru ca sigur ai si tu ceva numai al tau care te aseaza usor in fruntea tuturor. Gaseste-ti acel as din maneca si valorifica-l mai mult. Azi poate aparea o sansa excelenta de a te remarca in fata tovarasilor tai, si astfel toate laudele si onorurile sa se indrepte spre tine. Fii mandru de valoarea ta, de pozitia ta, de superioritatea ta si exprima-ti curajos unicitatea!

Horoscop 25 ianuarie 2016 – Pesti

Iubirea vine ca un fel de balsam dupa o perioada grea. Poate tocmai ai trecut printr-o despartire sau un eveniment trist care a lasat urme in inima ta si nu mai crezi ca poate sa vina ceva bun la orizont care sa-ti distraga atentia de la suferinta ta, dar fii atent la ceea ce apare dupa colt. Uneori, pentru a te vindeca de o fosta iubire esuata cel mai bine e sa deschizi poarta catre o noua iubire, si asta se poate intampla chiar azi, cand nici nu stii de unde se iveste sansa de a iubi din nou. Nu te mai crampona de fostele relatii, nu le mai trece iar si iar in revista, ci ridica-te si descopera iubirea care vine catre tine. Risti sa n-o vezi daca stai cu ochii in pamant si-ti torni cenusa-n cap…

Horoscop 25 ianuarie 2016 – Berbec

Daca atragi alaturi de tine oamenii potriviti, vei vedea ca totul evolueaza ca prin farmec spre un scop de care veti beneficia cu totii, ca atare cel mai greu aspect al reusitei de azi e legat de anturaj. Aduna aproape oameni optimisti, veseli, tonici, dinamici, pentru ca si tu esti in aceeasi pasa si cand oameni care se aseamana vaslesc in acelasi sens nu se poate vorbi decat de un succes de proportii. Faci pasi mari spre un tel la care visati cu totii si nici nu-ti vine a crede ce bine se aseaza toate datorita implicarii entuziaste din partea tuturor.

Horoscop 25 ianuarie 2016 – Taur

Nu te mai compara cu nivelul altora, pentru ca fiecare are norocul sau, destinul sau, propriul sau sens de mers deci nu poti fi si tu ca ceilalti. Fii tu insuti in situatia de fata, fara sa incerci sa imiti pe altii, sa-i urmezi pe altii pas cu pas. Mult mai bine te-ai descurca pe propria ta cale, una originala, unica, doar a ta, deci nu incerca sa fii ca restul lumii. A face parte din turma nu e chiar in beneficiul tau, pentru ca te-ai putea rupe de pluton pentru a face cativa pasi mai in fata sau a urca mai multe trepte mai sus spre succes. Profita de ocaziile bune care ti se ofera doar tie si nu accepta anonimatul doar pentru ca toti ceilalti sunt in urma ta.

Horoscop 25 ianuarie 2016 – Gemeni

Simti o mare apasare pe inima din cauza unei dezamagiri profunde, poate din cauza iubirii. Nu sta sa cantaresti acest gol atat de mult pentru ca e o tristete trecatoare ce poate fi imediat compensata cu altceva. Daca ai fi mai atent ai descoperi ca, desi din directia de unde asteptai un miracol nu apare nimic, ti se ofera in schimb altceva la fel de bun, dar pe care esti tentat sa-l respingi pentru ca nu seamana cu ceea ce visai. Ba da, poate fi un inlocuitor la fel de bun care iti va diminua greutatea de pe inima, dar depinde numai de tine sa accepti cea ce ti se ofera. Uneori alternativele pot fi mai bune!

Horoscop 25 ianuarie 2016 – Rac

Desi nu-ti place ceea ce primesti, nu ai incotro si trebuie sa te multumesti cu atat. E bine sa ai vise marete, sa ridici standardele cat mai sus dar daca nu ajungi la ele, ai putea aluneca spre deceptie si nu ai nevoie de asta. Azi e bine sa accepti ceea ce ai, ceea ce ti se ofera, si sa lupti mai departe sa obtii ceea ce inima ta isi doreste atat de mult. Sunt sacrificii trecatoare care te ajuta sa treci peste momente in care chiar nu poti obtine ceva mai bun de atat dar continua sa mergi mai departe concentrat la scopul cel mai inalt pe care, odata si-odata, esti convins ca il vei ajunge. Dar nu acum: acum esti multumit cu mai putin.

Horoscop 25 ianuarie 2016 – Leu

Nu te mai intoarce in trecut in vremuri care nu-ti amintesc decat de lucruri neplacute. Numai de tine depinde sa inchizi odata acel capitol care te-a ranit si sa spui adio dramelor din viata ta. Sigur, ai invatat enorm din ele, dar a vorbi mereu doar de tristetile vremurilor de odinioara nu face decat sa dea putere acelor emotii negative care iar iti invadeaza sufletul. Priveste cu detasare si luciditate acele amintiri, fara sa le alimentezi din nou, accepta faptul ca s-au dus si nu te mai pot atinge dupa atata vreme. E vremea sa arhivezi aceste amintiri in pod si sa le lasi acolo!

Horoscop 25 ianuarie 2016 – Fecioara

Esti atras intr-o alianta care nu te onoreaza, alaturi de un grup de persoane care prefera sa barfeasca si sa raspandeasca vorbe vrute si nevrute, in loc sa aprecieze partea buna a lucrurilor. Tu nu esti genul: tie iti place sinceritatea, adevarul, ai o viziune pozitiva asupra lucrurilor si oamenilor, deci a te cobori la nivelul acestui joc de culise nu te reprezinta. Chiar daca, in situatia de fata, a participa si tu la barfe ar fi un gest de socializare, mai bine faci doar act de prezenta, fara a te lasa atras in energiile lor negative. Tu consideri ca nimeni nu are dreptul sa judece pe altul fara sa cunoasca situatia, de aceea doar asculti, nu emiti si opinii!

Horoscop 25 ianuarie 2016 – Balanta

Bugetul s-a stabilizat si e pe un teren mult mai bun. Banii au un rol important in reusita planurilor acestei zile. Iesi la cumparaturi pregatit sa iti iei o multime de lucruri pe care le consideri esentiale pentru fericirea ta. Ca e un obiect de decor de care esti foarte incantat sau de vestimentatie de sezon pentru a-ti reinnoi garderoba, simti nevoia sa te lauzi si altora cu ultimele tale achizitii, ceea ce te aseaza in centrul tuturor discutiilor despre moda. Afacerile merg si ele foarte bine, cu sansa de a acumula un capital semnificativ ce iti da curaj sa treci mai departe in planurile tale.

Horoscop 25 ianuarie 2016 – Scorpion

Vestea buna care soseste azi e ca o gura de aer proaspat dupa o perioada stresanta si obositoare. De fapt iti propui sa lasi orice problema la o parte, macar pentru o zi, ca sa regasesti bucuria de a zambi si a te simti bine alaturi de cei dragi. Copiii sunt alaturi de tine si te cobori cumva la nivelul lor, pentru ca, la urma urmei, ai si tu un copil interior care are nevoie sa se manifeste liber, sa faca ce vrea, sa se joace, sa se elibereze de griji. Fa asta intr-o astfel de zi si ai s-o inchei cu un sentiment de relaxare deplina, ca si cum ar fi o zi de vacanta. Ai suficiente motive de a te distra, de a rade, de a sarbatori chiar!

Horoscop 25 ianuarie 2016 – Sagetator

Daca vezi ca lumea apreciaza ce faci, tu de ce te critici intruna? Te judeci pe tine insuti mult prea aspru si iti descoperi vini care nu-ti apartin. Ai impresia ca, daca tu le vezi, toata lume le vede, dar, daca ai fi mai atent ai descoperi ca nimeni nu remarca acel detaliu minor care pe tine te enerveaza la culme. Stii cum faci tu acum? Ai un cos pe frunte si esti atat de obsedat de el, ca ai senzatia ca toata lumea numai la asta se uita, desi nimeni nu l-a remarcat ca atare las-o mai moale cu auto-critica si auto-invinovatirea. Incearca sa te privesti prin ochii celor din fata ta, care vad la tine si lucruri grozave, demne de lauda!

Horoscop 25 ianuarie 2016 – Capricorn

Priveste lumea cu luciditate, nu te mai amagi singur, nu invalui totul intr-o aura falsa. Nici sa idealizezi lucrurile nu e bine, pentru ca atunci ai asteptari prea mari de la ceilalti, dar nici sa vezi in jur doar defecte nu e in avantajul tau, pentru ca asa iti pierzi increderea in oricine. Incearca sa fii cat se poate de corect in aprecieri, nici sa vezi lucrurile in roz, dar nici in negru, ci cauta calea de mijloc, cea obiectiva si clara! Daca ceva nu-ti convine din ceea ce vezi in jur, ai tendinta de a prelua tot pe umerii tai toata vina, fara motiv, deci nu lua la modul personal nimic din ceea ce nu e chiar perfect in preajma. Asta e realitatea, ia-o ca atare!