Previziunile astrale pentru 21 ianuarie:

Opozitia Lunii cu Venus duce la scaderea simtului practic, dar creste compasiunea si sensibilitatea. Este o zi in care visele romantice au sanse sa se transforme in realitate.
Aceasta configuratie astrala nu este favorabila deciziilor importante sau actiunilor pe muchie de cutit mai ales in plan sentimental.

Horoscop 21 ianuarie 2016 – Varsator
Esti foarte preocupat de schimbarile pe care le resimti in relatia ta cu alte persoane. Simti ca s-a modificat ceva in atitudinea lor fata de tine, dar si tu ii privesti altfel, semn ca te-ai maturizat, ca ai invatat mai multe despre oameni. Mai bine zis, ceea ce astepti tu despre ceilalti genereaza conditiile optime pentru a gasi exact acel gen de persoane care iti plac. Oamenii sunt o oglinda a propriilor tale vise si dorinte, pentru ca ceea ce-ti doresti atragi in viata ta. Ai avut incredere in intuitia ta atunci cand ai primit acesti oameni in viata ta, iar acum culegi roadele increderii investite.

Horoscop 21 ianuarie 2016 – Pesti
Ai o povara pe suflet si ti-e greu sa exprimi in cuvinte ce te doare, dorind sa-ti rezolvi pe cont propriu problema. Consideri ca, daca ai cere ajutorul, cei din jur mai mult te-ar incurca pentru ca ar incepe sa te judece si sa iti dea lectii pe care nu esti sigur daca le vei suporta usor. Incearca sa te descurci singur, pe cat posibil, pentru ca nu esti in ce mai buna pasa emotionala pentru a asculta predici venite de sus, de parca cineva chiar ar avea dreptul sa te sfatuiasca pe acest ton.

Horoscop 21 ianuarie 2016 – Berbec
Totul se invata in viata, nimeni nu s-a nascut invatat, ca atare nu pune la suflet judecatile care mai vin de la unii. S-ar putea sa nici nu fie judecati sau critici, asa cum ai fi tentat sa le cataloghezi, ci lectii de viata care, candva, isi vor arata utilitatea. Acum esti un pic nemultumit de tonul cu care iti sunt predate aceste lectii, dar ai putintica rabdare sa se sedimenteze materia tocmai predata. In viitor, vei multumi pentru informatiile primite, ca atare priveste-i cu toleranta si bucurie pe cei care, aparent, iti vorbesc de sus. Le vei da dreptate si va veni o zi cand vei preda mai departe ce ai invatat.

Horoscop 21 ianuarie 2016 – Taur
Muncesti cu sarg, convins ca rezultatele proiectului pe care il ridici pas cu pas depind numai de eforturile depuse de tine. Nimic nu ti se ofera de-a gata pe tava, e nevoie de efort, de timp investit, de energie consumata, dar norocul tau e ca ai toate aceste resurse la dispozitie pentru a le canaliza cu succes spre scopul propus. E si mai motivant sa vezi cu ochii tai ce iese concret de sub mainile tale, pentru ca pare a fi o activitate din care se nasc produse, obiecte, lucruri palpabile si esti foarte mandru de ceea ce-a iesit! Munca manuala, cu instrumente sau cu materii prime e cea mai favorizata.

Horoscop 21 ianuarie 2016 – Gemeni
Sentimentul de protectie pe care il ai este exact ce aveai nevoie pentru a indrazni sa faci o mare schimbare in viata ta. Pana mai ieri erai nesigur, neclar, nu stiai prea bine ce ai de facut sau daca e bine ceea ce intentionezi sa pornesti, dar acum, s-au adunat o serie de factori care te sustin in directia aleasa. Primul lucru pentru a pasi pe acest drum e sa privesti in spate sa vezi ce cari dupa tine inutil, de ce te poti detasat sau descotorosi, pentru ca duci dupa tine amintiri, resentimente, regrete, emotii care nu-ti mai servesc la nimic. Esti pe drumul cel bun, dar evolutia depinde enorm de felul cum arunci balastul inutil peste bord, pentru ca abia dupa aceea incepe ascensiunea!

Horoscop 21 ianuarie 2016 – Rac
Relatia ta cu reprezentantii unor institutii importante se va dovedi a fi fructuoasa, in ciuda birocratiei suparatoare. Daca bati la usa unui birou oficial pentru a cere o solutionare la problemele tale, adu-ti aminte de cateva aspecte esentiale pentru a obtine mai usor ceea ce cauti: amabilitate, tact, multa rabdare, un dram de supunere, pentru ca asa merge relatia cu institutiile statului. Vor sa vada la tine ca-i privesti ca pe niste zei in mainile carora se afla cheia problemelor tale. Important e sa-ti atingi tu scopurile, indiferent de mijloacele folosite!

Horoscop 21 ianuarie 2016 – Leu
Certurile din familie nici nu ar merita luate in seama, pentru ca ele pornesc de la maruntisuri casnice care, oricum ai incerca sa le asezi la locul potrivit, tot vor deranja pe vreunul din casa. Asteapta-te la dispute banale cu cei mici, cu partenerul de viata sau cu parintii de la fleacuri de zi cu zi, de la curatenia din camera, de la gustul mancarii, de la timpul petrecut prea mult la televizor s.a.m.d. In loc sa raspunzi agresiv, asa cum ai fi tentat sa reactionezi, mai bine ai face cum ti se spune, si astfel armonia domestica se va reinstala mai repede intre peretii locuintei voastre. Certurile chiar nu-si au rostul!

Horoscop 21 ianuarie 2016 – Fecioara
Desi primesti un ragaz suficient de lung pentru a mai aranja unele aspecte, timpul se scurge atat de repede incat nici nu-l simti. Grabeste-te, nu te lasa pacalit de faptul ca mai ai cateva ore sau zile la dispozitie, pentru ca esti prins intr-un iures de evenimente atat de rapid, incat chiar si amanarea aceasta parca nici nu este! Profita de orele pe care le primesti ca bonus, dar nu o lungi la nesfarsit, pentru ca nu e chiar atat de mult pe cat ai dori. Dupa ce acest ragaz se va fi terminat, iti vei da seama ca ai risipit multe minute pretioase absolut aiurea!

Horoscop 21 ianuarie 2016 – Balanta
Daca te inconjori de oameni de aceeasi varsta cu tine, atmosfera ar putea deveni electrizanta, deoarece schimbul de idei si confruntarea de forte ar putea ajunge la apogeu, dar intr-un sens constructiv. Fiecare contribuie in felul sau la succesul unui proiect comun si va stimulati perfect unii pe altii ca sa faceti pasi mari spre scopul final. Competitia, chiar daca se mai simte pe alocuri, are scopul de a va ambitiona unii pe altii sa dati ce aveti mai bun in fiecare, ca atare va fi o placere pentru tine sa-i mai provoci din cand in cand pe cei din jur cu un dram de ironie, ca sa fii sigur ca ii atragi si pe ei in proiectul care merge atat de bine.

Horoscop 21 ianuarie 2016 – Scorpion
Ai avut incredere in rezultatele catre care ai pornit cu ceva timp in urma, desi multa lume spunea ca doar visezi, dar iata ca visul tau a prins contur si deja poti sa-l atingi. Visul tau e realitate acum si te poti lauda tuturor cu ceea ce ai construit, fiind dovada vie ca tu nu glumesti atunci cand iti propui un tel maret. Tu visezi indraznet, cladesti acel drum cu multa incredere iar la final prezinti tuturor roadele muncii tale. Nu ai nevoie ca lumea sa recunoasca faptul ca ai avut dreptate: tu oricum ai un puternic sentiment al muncii implinite, bucurandu-te de ceea ce singur ai cladit cu mainile tale!

Horoscop 21 ianuarie 2016 – Sagetator
Tocmai pentru ca nu apare nimic spectaculos in program, te poti detasa si tu de toate! Iti poti permite o zi libera in toata puterea cuvantului, in care sa nu te gandesti la nimic complicat, in care sa faci totul cum iti vine, fara sa te impinga nimic urgent de la spate. Bucura-te de aceasta atmosfera relaxanta si calda, probabil banala in fond, dar chiar aveai nevoie de o zi absolut normala. care sa nu ceara nimic in plus de la tine. Tocmai prin monotonia pe care ti-o ofera, tie iti convine de minune, deoarece nu trebuie sa muncesti. Iti duci aminte de acele activitati firesti de week-end in care nu faci altceva decat sa te odihnesti, sa lenevesti, sa-ti reincarci bateriile.

Horoscop 21 ianuarie 2016 – Capricorn
O persoana noua apare in calea ta si simti ca va leaga ceva din prima clipa. Atractia pare a fi reciproca, deoarece tu ii inspiri personalitate si forta, in timp ce el tie iti inspira sensibilitate si calm, exact ceea ce te-ar completa pe tine perfect. Formati un tandem excelent impreuna, tocmai pentru ca fiecare intra in joc cu ceea ce nu are celalalt. Nu inseamna ca sunteti diametral opusi, ci ca, daca va puneti la un loc, fiecare, calitatile si cunostintele, ati putea crea un intreg de invidiat. Poate fi inceputul unei asocieri, al unei colaborari fructuoase sau al unei prietenii de viitor, deci fii deschis la dialog.