Horoscop 15 ianuarie 2016

 

Previziunile astrale pentru 15 ianuarie 2016:

Trigonul Mercur-Jupiter in contextul aspectelor de azi vine ca un balsam pentru cei care au nevoie de mangaiere sufleteasca. Aceasta configuratie astrala favorizeaza optimismul, entuziasmul, dar si spiritul de aventura. Cel putin astazi, puteti cere mai mult de la viata. Va sfatuim sa va puneti macar o dorinta.

Horoscop 15 ianuarie 2015- Capricorn
Banii vin, dar se si duc intr-o clipa, pentru ca mergi pe un teren destul de superficial in privinta finantelor familiei. Sumele care vin contin putine zerouri si, pentru ca sunt sume atat de mici, au si plecat pentru diverse cumparaturi obligatorii. Rezuma-te la strictul necesar, spune nu oricaror capricii costisitoare, pentru ca nu e momentul potrivit pentru distractii. Chiar daca apar multe cheltuieli marunte, una cate una in final, adunate, dau o cifra mai mare, deci nu te lasa pacalit de cheltuieli de doi-trei lei! Ia aduna-le si vezi cat iese! Trebuie sa-ti administrezi cu grija banutii, dar cu o atitudine totusi optimista, ca vin si vremuri mai bune.

Horoscop 15 ianuarie 2016- Varsator
Esti cam nervos si orice replica ascutita te poate irita si mai tare. Imagineaza-ti ca tu esti un vas cu panze pe o mare si asa foarte agitata. Vorbele celor din jur sunt ca vantul naprasnic ce-ti sufla in panze si ce se intampla in acest caz? Te avanti si mai tare pe marea nervoasa! Ca sa tii sub control furtuna, trebuie sa cobori panzele si sa lasi corabia sa pluteasca in voie pe valuri, pana se linisteste marea, pentru ca daca provoci si mai mult starea de irascibilitate, greu de spus ce iese de aici. Coboara panzele!

Horoscop 15 ianuarie 2016- Pesti
Desi pe moment ai tendinta de a spune ca nu vei avea castig de cauza intr-un proces impotriva minciunii, ai rabdare totusi! E un demers de lunga durata care-ti pune intens increderea la incercare, dar intr-un final adevarul tot va iesi la iveala. Ti se va face dreptate, lucrurile se vor aseza pe fagasul corecţ dar trebuie sa astepti o vreme, pentru ca nu ajungi usor la verdictul pe care il speri. Ai depus dovezi in favoarea ta, ai facut toate demersurile corecte posibile, dar acum trebuie sa stai pe margine si sa astepti sa se aseze apele. Uleiul intotdeauna iese la suprafata apei, la fel ca adevarul, dar apa si uleiul sunt inca amestecate. Mai asteapta un pic sa se decanteze.

Horoscop 15 ianuarie 2016 – Berbec
Ai alaturi de tine un om cu care ai o relatie cu totul speciala. Parca va cunoasteti de-o viata, ba chiar mai mult de ataţ parca relatia voastra trece dincolo de actuala existenta. Va cunoasteti atat de bine unul pe altul, ganditi la fel, reactionati la fel si va completati de minune. El este ceea ce nu esti tu si inverş deci, daca va puneti amandoi la un loc resursele, ar putea iesi lucruri nemaipomenite. Lupta pentru a pastra aceasta relatie puternica si vie, pentru ca aveti amandoi multe de invatat si de castigat unul de la altul si unul prin altul. Probabil e o relatie karmica, ce provine din alte existente anterioare, si va simtiti in siguranta impreuna.

Horoscop 15 ianuarie 2016 – Taur
Lumea larga e cea mai mare preocupare a ta si simti nevoia sa o explorezi prin mijloacele pe care le ai la dispozitie. Poate fi ziua in care iti planifici deja un viitor concediu, si se pare ca Egiptul este una din atractiile tale principale. Poate te gandesti la o mutare de domiciliu si navighezi pe tot felul de siteuri imobiliare legate de acest mare scop. Sau, daca nu poti pleca literalmente la drum, ai aceeasi pasiune de explorator in tine cand devorezi ghiduri de calatorie sau carti despre culturi indepartate, legende orientale despre vremuri de demulţ pentru ca mai ales acea zona a lumii, Orientul, te fascineaza in mod special. Parca ceva te cheama acolo!

Horoscop 15 ianuarie 2016 – Gemeni
Relatia cu biserica e ceva mai aparte acum, dar nu pentru ca acolo ti-ai gasi linistea si alinarea, ci pentru ca acolo te cheama o emotie mai trista, o suparare, un eveniment cu conotatii nu tocmai placute. Te apasa ceva pe suflet si simti nevoia unei eliberari spirituale, pe care religia ti-o poate oarecum oferi, dar nu trebuie sa te multumesti doar cu atat. Exista mai multe cai prin care sufletul tau se poate descatusa din gheara sentimentelor negative. O vizita la manastire, o carte cu continut religioş o seara de meditatie si rugaciune in linistea camerei tale, o zi de posţ orice crezi ca-ti face bine pentru a scapa de acel sentiment apasator, iti sunt recomandabile.

Horoscop 15 ianuarie 2016 – Rac
Cata importanta acorzi tu viselor? Probabil foarte multa, pentru ca intuitia ta e foarte dezvoltata si relatia pe care o ai tu cu noaptea e una dintre cele mai speciale. Stai putin si fa un efort de memorie, pentru ca azi noapte, in viş ti s-a transmis un mesaj foarte important. Daca ti-l amintesti, felicitari, analizeaza-l cu multa atentie, cauta ce inseamna prin dictionare de vise, descopera ce simboluri ies in evidenta, pentru ca poate fi ceva acolo cu impact major asupra ta. Daca, din pacate ,visul s-a sters din minte la primii zori, roaga-te sa ti se reveleze altfel simbolurile aparute in viş pentru ca ele ar putea sa se repete cumva, subtil, pe parcursul zilei, ca o a doua sansa de introspectie. Fa putina liniste in minte si suflet si asculta ce vine de acolo: e un mesaj special pentru tine.

Horoscop 15 ianuarie 2016 – Leu
Tu reprezinti autoritatea deplina in ochii altora care asculta de tine cu sfintenie. Unii o fac din respecţ pentru ca iti recunosc astfel valoarea si superioritatea, altii o fac din frica, pentru ca e posibil sa detii si unele instrumente coercitive in cazul in care n-o fac, dar altii, pur si simplu, iti admira personalitatea luminoasa, puternica, ce iese in evidenta pe oriunde ar trece. Nu te folosi insa de pozitia ta pentru a supune si a da ordine in stanga si-n dreapta, ci o poti canaliza cu succes si in alte scopuri. Prin puterea pe care o detii poti face lucruri minunate, fara a avea nicio conotatie egoista,d e exemplu poti lupta pentru altii!

Horoscop 15 ianuarie 2016 – Fecioara
Ai tendinta de a trece in revista prea mult lucrurile care n-au mers bine in viata ta. Parca faci o lista a insucceselor si ghinioanelor, si nu e deloc bine! Priveste spre cel care ai fost pana mai ieri cu ingaduinta, iarta-ti propriile erori si iarta-i si pe altii, pentru ca nu vei atinge cele mai inalte varfuri spre care tinzi daca porti dupa tine mereu o povara de emotii negative. Daca reusesti sa inchizi acel capitol pe care nu-l poti accepta, vei fi un om fericit: vei vedea ca dintr-o data prinzi aripi si poti zbura incotro vrei tu, deci descatuseaza-te de ura, de resentimente, de vechi motive de suparare si nefericire. Nu mai au nicio importanta acum!

Horoscop 15 ianuarie 2016 – Balanta
Lupta sa te eliberezi din starea nefasta in care te simti captiv de la o vreme. Tu nu esti asa, nu accepta nici limitele lumii in care traiesti, nici supunerea oarba in fata altora care te-ar putea intimida cu ceva. Tu esti, de obicei, un spirit mult mai liber care isi urmeaza numai propriile dorinte, or acum te comporti de parca ti-ar fi mereu frica de ceva sau cineva mai presus de tine. Daca simti ca a sta cuminte in banca ta e spre binele tau, fa-o, dar nu transforma modestia, singuratatea, retragerea in penumbra intr-un motiv de nefericire si de procese de constiinta. Recunoaste ca te-ai inchis singur in aceasta carcera a fricii, deci fa ceva sa iesi din ea prin vointa proprie. Cheia e la tine!

Horoscop 15 ianuarie 2016 – Scorpion
Apare azi in calea ta o persoana care iti inspira fericire, incredere deplina, ocrotire. Te simti in siguranta in compania sa si incerci sa profiti cat mai mult timp de energia pozitiva pe care o emana. Pare a fi un erou salvator pentru tine, un cavaler in armura stralucitoare ce apare la momentul cel mai potriviţ un magician care spune abracadabra si-ti arata asul din maneca, un inger trimis de sus pentru a-ti oferi tie exact ceea ce aveai mai mare nevoie. Fii deci atent la oamenii cu care intri azi in contacţ pentru ca unul din ei are un rol sau poarta un mesaj cu totul special pentru tine si pe care merita sa-l asculti si sa-l pui in practica urgenţ pentru ca e colacul tau de salvare.

Horoscop 15 ianuarie 2016 – Sagetator
Daca ti-ai luat candva angajamentul fata de cineva ca vei interveni in ajutorul lui la un moment daţ adu-ti aminte de promisiune si tine-te de cuvant. Tu oricum esti un om foarte corect care-si indeplineste intotdeauna legamintele, dar de data aceasta e posibil sa nu fie tocmai usor pentru tine sa duci la capat ce ai promis. Totusi, pentru ca esti om de cuvanţ vei lasa la o parte activitatile tale urgente si vei pune umarul in solutionarea problemei celuilalt. Inca o misiune indeplinita pentru tine, meriti felicitari, dar te va motiva fantastic recunostinta pe care o vei citi in ochii celui care a beneficiat de ajutorul tau. Nu te intreba, insa, daca altii ar face la fel pentru tine…

Cele mai citite

Related Articles