Vor să vopsească gazonul de la Cluj pentru meciul cu Muntenegru

Organizatorii meciului cu Muntenegru au lucrat zi şi noapte în ultima lună pentru ca gazonul de pe Cluj Arena să arate într-o stare acceptabilă la ora meciului, dar suprafaţa de joc este departe de cerinţe,scrie digisport.ro

Aceiaşi oameni s-au bazat pe precedentul creat înainte de meciul cu Spania, când gazonul a fost refăcut, cu toate că avea probleme mari înainte cu o lună, doar că de această dată lucrurile sunt departe de a fi conform planului. Săptămâna aceasta a avut loc şi ultima reînsemânţare, a cincea la număr, dar în zona de mijloc, careuri şi lateral, sămânţa nu a apucat să germineze.

“Suprafaţa de joc a fost într-un proces de supraînsămânţare. Exact aşa s-a procedat şi înaintea partidei cu Spania şi gazonul a arătat bine la meci. Va arăta foarte bine la meciul cu Muntenegru”, a declarat directorul Cluj Arena, Radu Raţiu.

Primele seminţe au germinat de abia la mijlocul acestei săptămâni şi este puţin probabil ca până la ora de start a partidei, suprafaţa să fie 100% acoperită. Pentru ca ochiul spectatorilor să fie încântat însă, organizatorii vor merge pe o variantă de avarie, în cazul în care lucrurile nu ies cum trebuie, şi e posibil să se cosmetizeze suprafața de joc, mai exact, să se vopsească gazonul, a anunţat Gazeta.

Gazonul e vălurit
Pe lângă zonele neacoperite de iarbă, gazonul este vălurit. “O să facem sâmbătă o cilindrare atât pe lungime, cât și pe lățime, pentru a se asigura planeitatea suprafeței de joc”, au precizat organizatorii.

România – Muntenegru, prima partidă din preliminariile pentru CM 2018, se va juca duminică, la Cluj, de la 21:45.

sursa foto:digisport.ro

De același autor

Related Articles