Voinţa Lupac, egala Pandurilor. Boşco Vişatovici: „Am obţinut un punct la o echipă foarte bună”

Liga a III-a nu e o pălărie prea mare pentru nou-promovata Voinţa Lupac. Croaţii şi-au arătat potenţialul şi în etapa a III-a, în care au fost oaspeţii echipei Pandurii Târgu Jiu, liderul seriei după primele două runde. Disputat la Filiaşi, pentru că arena din Târgu Jiu e în refacere, jocul s-a încheiat cu o remiză fără goluri, iar formaţia cărăşeană şi-a adăugat în cont încă un punct preţios. Un rezultat pozitiv, obţinut în faţa unei echipe foarte solide, spune antrenorul Voinţei, Boşco Vişatovici.

„Dintre toate adversarele pe care le-am întâlnit până acum, cred că Pandurii este formația cea mai solidă. O echipă foarte bine organizată, cu jucători de valoare, dar am reușit să ținem piept acestei formații și pe final am avut două sau trei oportunități din care puteam obține chiar victoria. Până la urmă sunt mulțumit și cu acest punct și îmi felicit jucătorii pentru prestație. Au înțeles tot ce le-am transmis și am făcut un pas important, am obținut un punct în deplasare, la o echipă foarte bună. Cred că băieții mei s-au autodepășit la acest joc”, a declarat antrenorul cărăşenilor.

Voința Lupac: Căpățână, Banac, Cega, Circa, Marcu, Săndescu, Danci, Vădrariu, Jivan, Jinga, Avramovici.

Echipa din Lupac ocupă deocamdată locul 6 al clasamentului, la egalitate cu ocupantele locurilor 4 şi 5, Viitorul Şimian şi Progresul Ezeriş. Cele trei formaţii au câte patru puncte, ordinea fiind dată doar de golaveraj. În etapa următoare, pe 18 septembrie, Lupacul va primi acasă replica formaţiei Aurul Brad, echipă care a pierdut deja duelurile cu celelalte două formaţii cărăşene, CSM Reşiţa şi Progresul Ezeriş.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles