ASU Poli-Vointa Lupac baraj tur

Campioana la fotbal a judeţului Caraş-Severin, Voinţa Lupac, a cedat sâmbătă, 20 iunie, în deplasare la Timişoara, în faţa formaţiei ASU Poli, în primul meci din dubla manşă pentru barajul de calificare în Liga a treia. Gazdele s-au impus clar, cu 5-1, după ce la pauză scorul a fost egal, 1-1.
Scorul a fost deschis de formaţia oaspete în minutul 3, prin Mezin. Gazdele au egalat în minutul 17, prin Octavian Drăghici. În partea a doua a jocului, au înscris pentru campioana judeţului Timiş, Adi Ilie (min 60), Ghinescu (min 62), Drăghici (min 83 din penalty) şi Feraru (min 86).
Din minutul 83, Voinţa Lupac a rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Costachi pentru un fault comis la Budur.
Partida s-a disputat pe Stadionul „Ştiinţa”, în faţa a aproximativ 5.000 de spectatori, potrivit site-ului druckeria.ro. Returul este programat în 27 iunie, de la ora 17:30, la Lupac.

Au jucat echipele:
ASU Politehnica Timişoara: Burtic – Contescu, Gavriluță, Gălan, Taub – Rebenciuc, Naidin (cpt.) – Ghinescu, Stancu, Vucea – Drăghici. Au mai intrat Ilie, Budur, Filimon și Feraru. Antrenor: Sorin Brîndescu.
Voința Lupac: Petruț (cpt.) – Costachi, Vișatovici, Domondi, Oncică – Mezin, Lazarovici, Târbăț, Strein – Marta, C. Moți. Au mai intrat Loba, Creangă și Nicolici. Antrenor-jucător: Boșco Vișatovici.
sursa foto: druckeria.ro
(Adina Niţă)