[VIDEO-FOTO] CSM Reşiţa a obţinut o victorie la „scor de handbal” în seria a IV-a a Ligii a III-a de fotbal

Victorie clară pentru CSM Reşiţa în primul meci oficial din  acest sezon competiţional al Ligii a III-a de fotbal: 11-0 cu echipa din Becicherecu Mic!

Echipa de fotbal din Liga a III-a de fotbal CSM Şcolar Reşiţa a obţinut o victorie la scor, ieri, în cea de a doua etapă a returului. Reşiţenii s-au impus clar cu 11-0, în meciul cu ultima clasată din seria a 4-a, Nouva Mama Mia Becicherecu Mic.

Cei mai eficienţi jucători ai reşiţenilor au fost: Breşneni, Ene şi Negoescu, care au punctat fiecare de câte 3 ori. Goluri au fost marcate astfel: Ene în minutele 9, 68 și 69, Breşneni  în minutele 11, 28 și 58, Costin în minutul 26, Staicu minutul 64 şi Negoescu de trei ori, în minutele 65, 70 și 83.

Daniel Opriţa, antrenorul reşiţenilor s-a declarat mulţumit că a văzut de atâtea ori mingea în poarta adversă:

“Sunt mulțumit de rezultat, de joc, de atitudine, pentru că, la un asemenea meci, câteodată e greu să-i faci pe jucători să se concentreze la maxim. Asta am ținut toată săptămâna să le spun, și astăzi în ziua meciului, să trateze fiecare joc la fel. Să nu-i subestimeze pe adversari, chiar dacă veneau cei de pe ultimul loc. Le-am spus să înscrie atât cât se poate, să nu oprească motoarele până fluieră arbitrul, să jucăm la fel pe toată durata partidei. Chiar dacă aș mai fi vrut câteva goluri, până la urmă sunt mulțumit. La pauză i-am certat puțin, pentru că 4 – 0 nu era un scor care mă mulțumea. Le-am spus că la final va conta golaverajul și trebuie să tratăm serios fiecare meci. Unde putem să înscriem multe goluri trebuie să ne concentrăm și să dăm atâtea câte se pot da”, a spus Daniel Opriţa.

Într-un alt joc al etapei a doua, ACS Şirineasa a terminat la egalitate, 1-1, acasă, cu Naţional Şebiş. În următoarea etapă, CSM Şcolar Reşiţa va evolua în deplasare la Centrul Naţional de Pregătire Timişoara, în data de 11 martie.

Rezultate,seria a IV-a:

Vineri, 09 Martie
Jucat Şoimii Lipova – Gloria Lunca Teuz Cermei 1-1
Jucat Millenium Giarmata – AFC Hermannstadt 2 3-3
Jucat CNS Cetate Deva – Internaţional Băleşti 0-0
Sâmbătă, 10 Martie
Jucat CSM Şcolar Reşita – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic 11-0
Jucat ACS Ghiroda – Centrul Naţional de Pregătire Timişoara 0-2
Jucat CS U Craiova 2 – CSM Lugoj 3-4
Jucat ACS Şirineasa – Naţional Sebiş 1-1
ACSO Filiaşi stă.

 

Clasament:

1. ACS Şirineasa 37 p
2. CSM Lugoj 32
3. CSM Şcolar Reşiţa 30 p
4. CS U Craiova 2 29
5. Naţional Sebiş 27
6. Gloria Lunca Teuz Cermei 27
7. CNS Cetate Deva 22
8. ACSO Filiaşi 20
9. ACS Ghiroda 18
10. AFC Hermannstadt 2 17
11. Şoimii Lipova 16
12. Millenium Giarmata 13
13. Centrul Naţional de Pregătire Timişoara 13
14. Internaţional Băleşti 11
15. Nuova Mama Mia Becicherecu Mic -15

 

Cristina Corocan