[VIDEO-AUDIO] Vremea revanşei! Progresul Ezeriş se întoarce cu trei puncte de la Cermei

În seria a 8-a a Ligii a III-a de fotbal, finalul de sezon găseşte Progresul Ezeriş într-o evidentă creştere de formă. Formaţia cărăşeană şi-a arătat potenţialul şi în etapa a 16-a, rundă în care a evoluat în fieful grupării Gloria Lunca Teuz Cermei. Învinşi în toamnă pe teren propriu, scor 2-3, cărăşenii conduşi acum de Constantin Arbănaş şi-au luat o frumoasă revanşă, reuşind să se impună cu 2-1, după un joc foarte bun. Gazdele au deschis scorul încă din minutul 3, dintr-un penalty transformat de Sabău, dar Progresul a depăşit momentul greu şi a avut puterea să revină şi să întoarcă rezultatul. Pe finalul primei reprize, Drăgoi şi-a făcut un frumos cadou de ziua lui, restabilind egalitatea la 1 cu o torpilă de la mare distanţă, iar Giurică a marcat golul victoriei în minutul 74, cu un şut plasat din marginea careului.

Pe ultimele secvenţe ale jocului, Gloria s-a aruncat în atac, dar devensiva oaspeţilor a rezistat până la ultimul fluier. Gloria Lunca Teuz Cermei – Progresul Ezeriş scor final 1-2, şi  formaţia cărăşeană se bate în continuare pentru menţinerea în eşalonul trei. Evident, preşedintele Progresului, Cristian Şodâncă, s-a arătat mulţumit de joc şi de rezultat.

„Într-adevăr, băieţii au jucat foarte bine, au avut o atitudine foarte bună, cred că ei merită toate felicitările. Un joc dominat de noi de la un capăt la altul, un joc în care gazdele, în afară de loviturile fixe de pe final şi lovitura de pedeapsă de la început, nu au avut nicio fază periculoasă. Băieţii noştri au avut o atitudine remarcabilă, dar, până la urmă, nu e vorba de nicio răzbunare, în fotbal pierzi sau câştigi, nu sunt răzbunări. Am obţinut o victorie meritată. Pentru noi e păcat că sezonul se apropie de final, echipa joacă din ce în ce mai bine. Speranţele noastre sunt aceleaşi, să facem cât mai multe puncte şi să jucăm cât mai bine. Vedem la sfârşitul campionatului unde vom fi, dacă va fi să mergem la baraj sau nu”, a declarat Cristian Şodâncă, preşedintele grupării cărăşene.

Progresul Ezeriş: Birăescu, Plută, Rimovecz, Mărgan, Marius Musteţa, Derbac, Giurică, Jinga, Marian Musteţa, Jula, Străin. Rezerve: Spânu, Dalea, Secula, Lolea, Petruţ, Drăgoi, Kawagoe. Antrenor: Constantin Arbănaş.

Cu două etape înainte de finalul sezonului, Progresul Ezeriş are în cont 12 puncte, total cu care se menţine pe poziţia a 9-a. În runda viitoare, pe 24 aprilie, ezerişenii mai pot lua trei, pentru că au meci acasă cu Avântul Periam, o echipă aflată de asemenea în zona inferioară a clasamentului.

De același autor

Related Articles