[VIDEO-AUDIO] Voința Lupac este prima finalistă a Cupei României la fotbal, faza pe județul Caraș-Severin

Prima semifinală din Cupa României la fotbal, faza pe județul Caraș-Severin a avut loc miercuri, 16 mai pe terenul sintetic din Valea Domanului.

S-au confruntat principalele echipe rivale din campionatul Ligii a IV-a Caraș-Severin. Voința Lupac a reușit să se impună a trecut cu 2-o, în fața celor de la Viitorul Caransebeș. Au marcat: Cristian Popa în minutul 27 și Alexandru Avramovici în minutul 62.

Antrenorul Voinței Lupac, Boșco Vișatovici, și-a felicitat elevii și a asigurat că echipa sa va da totul pe teren pentru a îndeplini obiectivul, care poate să fie în această ediție și Cupa și Campionatul:

”În primul rând vreau să-i felicit pe jucătorii mei pentru victorie. Mergem mai departe în finala Cupei României. Îi felicit și pe adversarii noștri. Nu pot să cred că am avut un asemenea arbitraj, am primit 9 cartonașe galbene și unul roșu, în condițiile în care am condus pe toată perioada jocului. Încerc să construiesc, să fac ceva pentru județul acesta frumos. Noi vrem să construim ceva frumos, jucăm pe ”teren”, nu în culise. Mai avem patru etape de campionat și vrem să le câștigăm pe toate. Ne dorim să ajunge la meciul de baraj și ne vom facem treaba cum trebuie până la capăt.”

Joi 16 mai, de la ora 17.30 în Valea Domanului are loc a doua semifinală de Cupa României la nivel de județ: AS Croația Clocotici – AS Oravița.

sursa foto și video: Cristina Corocan