Echipa de fotbal Progresul Ezeriş a încheiat turul de campionat cu un meci chiar în compania liderului seriei a 8-a. Nou-promovata din Caraş-Severin a primit vizita formaţiei Şoimii Lipova şi n-a reuşit un rezultat favorabil. Partida s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, care s-au impus cu 3-0, după ce la pauză conduceau cu 1-0. Filimon a fost cel care a reuşit hat-trick-ul prin golurile marcate în minutele: 33, 54 şi 76. A fost o partidă în care formaţia antrenată acum de reşiţeanul Lucian Dobre a încercat să ţină piept unei echipe care are ca obiectiv principal promovarea. A fost încă un pas făcut de cărăşeni în încercarea de a se remonta, de a reveni la o formă care să le aducă puncte în campionat.

“Vreau să aduc jucătorilor încrederea că pot câştiga şi le-am promis că dacă vin la antrenamente zilnic o să aibă şi rezultate. Jocul de azi nu a fost dominat doar de oaspeţi şi noi am încercat să construim, a spus la final de meci noul tehnician al cărăşenilor, Lucian Dobre:

“Am încercat să câştigăm, dar nu a fost uşor, a concluzionat unul dintre jucătorii Progresului Ezeriş”, Marian Musteţa:

De cealaltă parte antrenorul Şoimilor din Lipova, Flavius Sabău a acuzat starea precară a suprafeţei de joc şi consideră că nu s-a jucat fotbal, dar jucătorii săi s-au achitat de sarcini:

Progresul Ezeriș a început partida cu următorul 11: Birăescu – Margan, Zamfir, Marian Musteța, Marius Musteța – Chiurtu, Jivan, Derbac, Beloescu – Rimovecz şi Cheda, iar Şoimii Lipova cu : Iliescu – Polgar, Bercu, A. Popa, Prună – Trip,  D. Pop, M. Popa, Gavrilă – Filimon, Codoban.

În prima etapă din retur, sâmbătă, 14 noiembrie Progresul Ezeriş va juca cu Progresul Pecica, la Caransebeş, de la ora 14.00.