[VIDEO-AUDIO] Miodrag Belodedici, sărbătorit la Gala ”Stelele Banatului”

Fotbalistul Miodrag Belodedici, născut în localitatea Socol din județul Caraș-Severin, împlinește luni, 20 mai, 55 de ani.

“Belo” a fost sărbătorit încă de duminică la Caransebeș, unde s-a desfășurat  Gala ”Stelele Banatului”, ediția a 6 –a. La finalul turneului la care au luat parte 12 echipe din  vestul țării a avut loc și tradiționalul meci dintre Stelele Banatului și selecționata Banatului, încheiat echitabil, 5-5.

Nelipsit de pe teren, fostul international Miodrag Belodedici, a fost felicitat cu ocazia sărbătoririi zilei de naștere. Foști performeri ai fotbalului românesc i-au făcut urările chiar pe teren:

Miodrag Belodedici a subliniat o dată în plus cât de bine se simte acasă, în Banat, alături de prieteni:

La cea de a 6-a ediție a Galei ”Stelele Banatului” la fotbal pentru old boys s-au întrecut 12 echipe împărțite în 3 grupe. Au participat mai multe echipe din Reșița, Timișoara, Caransebeș, Oțelu Roșu, Lugoj, Berzasca, Bazoș, Făget și Anina. Trofeul a fost câștigat de Corvinul Hunedoara, care a dispus în finală de selecționata Reșiței cu 6-0.

Detalii ne-a oferit supervizorul competiției, Iosif Kelemen:

Principalul organizator al Galei ”Stelele Banatului” este fostul fotbalist, Dan Avram, care este inițiatorul acestui eveniment, pe care îl dedică nepoatei sale și memoriei tatălui său, fotbalist de top al României:

Gala Stelele Banatului Caransebeș 2019 a fost organizată de fostul fotbalist Dan Avram, împreună cu Primaria Caransebeș, Era Club Caransebeș și notar Petru Schinteie.

sursa foto și video: Cristina Corocan