[VIDEO-AUDIO] Prefectura Caraș-Severin a câștigat Cupa ”Centenarului Marii Uniri” la minifotbal

UPDATE, 16.00:

La Reșița  au avut loc astăzi întrecerile ediției speciale a Cupei Centenarului Marii Uniri la minifotbal. Au luat parte la întreceri 10 echipe, formații ale Poliției de Frontieră, Prefecturii, Consiliului Județean, Radio Reșița, ale Inspectoratelor de Poliție, Jandarmi și pentru Situații de Urgență.

Cupa Centenarului a fost câștigată de selecționata Prefecturii Caraș-Severin, care în învins la loviturile de departajare formația Inspectoratului județean de Poliție. Pe locul III s-a clasat echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Prima semifinală a adus față în față echipele Prefectura și ISU 1, selecționata Instituției Prefectului reușind să se impună cu 2-0. Semifinala a doua a fost între formațiile IPJ 1 și IPJ 2, echipa a doua având câștig de cauză cu 2-1.

Cupele le-au fost înmânate,învingătorilor, chiar de Prefectul Matei Lupu:

Trofeul învingătorilor i-a fost înmânat suprefectului Cătălin Hogea, care a și evoluat în toate partidele susținute de echipa intituției Prefectura Caraș-Severin:

Din partea Inspectoratului de Jandarmi Caraș-Severin a vorbit plutonier ajutant șef, Valentin Barbu:

Și echipa Radio Reșița a luat parte la întreceri, având o comportare onorabilă, după cum ne asigură colegul nostru Lucian Schinteie:

Competiția a fost organizată de Prefectura Caraș-Severin, Inspectoratul Județean de Jandarmi, cu sprijinul Consiliului județean și a Asociației Județene de Fotbal.

Cristina Corocan

—————————————–

UPDATE, 13.30:

La Reșița  au loc joi, 29 noiembrie întrecerile ediției speciale a Cupei ”Centenarului Marii Uniri” la minifotbal organizată de Inspectoratul Județean de Jandarmi Caraș-Severin.

Toate cele 10 echipe s-au prezentat la întreceri. Este vorba despre formații ale Poliției de Frontieră, Prefecturii, Consiliului Județean, Radio Reșița,ale Inspectoratelor de Poliție, Jandarmi și pentru Situații de Urgență.

Au fost 5 etape în grupe cu meciuri atractive și desfășurate în deplin fair play, după cum afirmă ofițerul de presă al Inspectoratul Județean de Jandarmi Caraș-Severin, Marius Săndulescu:

Finalele competiției se vor desfășura după cum urmează: de la ora 14.15 finala mică, iar la 14.30 finala mare.

 

————————————

La Reșița se va desfășura joi, 29 noiembrie ”Cupa Centenarului” la minifotbal organizată de Inspectoratul Județean de Jandarmi Caraș-Severin.

Participă 10 echipe împărțite în două grupe. Sunt formații de la instituții din Caraș-Severin: Poliția de Frontieră, Prefectură, Consiliul Județean, Radio Reșița, Inspectoratele de Poliție, Jandarmi și pentru Situații de Urgență.

Partidele vor avea loc în sala polivalentă din Reșița, joi, cu începere de la ora 9.00, ne-a transmis ofițerul de presă al Inspectoratul Județean de Jandarmi Caraș-Severin, Marius Săndulescu.

În etapa I se dispută următoarele jocuri:

Poliția de Frontieră – Prefectură 9.00

Radio Reșița – Consiliul Județean 9.15

IPJ II – ISU II  9.30

IPJ I -ISU I  9.45. Turneul se desfășoară în sala polivalentă din Reșița, finala competiției fiind programată la ora 14.45.

Cristina Corocan