Victorie muncită pentru CSM Reșița, care rămâne în cărțile promovării

CSM Reșița a avut meci greu, în etapa a 19-a a Ligii a III-a de fotbal cu o altă pretendentă la promovare, CSM Lugoj. A fost un joc echilibrat, în care cele două formații au jucat mai mult prudent, decât spectaculos. Au fost ocazii de ambele părți, dar cu toate acestea echilibrul jocului nu s-a rupt până în minutul 87, când Marius Staicu a punctat pentru rosso-neri, spre bucuria tuturor. Miza fiind mare, au fost comentarii în ceea ce privește unele decizii ale arbitrilor, unele penalizate cu cartonașe sau avertismente.

Este o victorie importantă pentru formația reșițeană, care a făcut un pas mare spre îndeplinirea obiectivului.

La final de joc, Daniel Oprița, antrenorul gazdelor a răsuflat ușurat și a recunoscut valoarea oaspeților:

„Felicit echipa CSM Lugoj pentru victoria de astăzi,  ne-a pus destule probleme, fiind o echipă foarte bine organizată. Astăzi au făcut o partidă destul de bună, dar șansa a fost de partea noastră. Noi ne bucurăm,ei sunt supărați, dar la fel de bine, ar fi putut și ei să câștige acest joc. Au avut ocazii foarte mari pe final. N-am mai câștigat o partidă de mult în acest fel, pe ultimele minute, dar nu știu dacă îmi doresc să ne impunem astfel. Presiunea a fost mare, iar un egal nu avantaja pe nimeni. Lupta rămâne deschisă, sunt 5 echipe care se luptă pentru promovare. Orice se poate întâmpla până la finalul campionatului, a declarat Daniel Oprița.”

În următorul joc, CSM Reșița va evolua tot pe teren propriu, vineri, de la ora 17,cu formația Hermannstadt II.

Rezultatele etapei a 19-a în seria a 4-a sunt:

Marţi, 03 Aprilie
Jucat Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – ACSO Filiaşi 0-6
Jucat CSM Şcolar Reşita – CSM Lugoj 1-0
Jucat ACS Ghiroda – Gloria Lunca Teuz Cermei 2-0
Jucat CS U Craiova 2 – AFC Hermannstadt 2 1-2
Jucat Şoimii Lipova – Naţional Sebiş 0-1
Jucat Millenium Giarmata – Internaţional Băleşti 3-0
Jucat ACS Şirineasa – CNS Cetate Deva 2-2
Centrul Naţional de Pregătire Timişoara stă.

 

Clasament:

1. ACS Şirineasa 47
2. CSM Şcolar Reşiţa 37
3. Naţional Sebiş 37
4. CS U Craiova 2 35
5. CSM Lugoj 35
6. ACSO Filiaşi 27
7. ACS Ghiroda 24
8. CNS Cetate Deva 24
9. Gloria Lunca Teuz Cermei 24
10. AFC Hermannstadt 2 24
11. Şoimii Lipova 23
12. Millenium Giarmata 23
13. Centrul Naţional de Pregătire Timişoara 17
14. Internaţional Băleşti 11
15. Nuova Mama Mia Becicherecu Mic -15

Reşiţenii sunt aşteptaţi azi la stadionul din Valea Domanului să-i încurajeze pe fotbaliştii rosso-neri în meciul cu CSM Lugoj, o altă pretendentă la promovarea în eşalonul secund.

CSM Reşiţa evoluează marți, 3 aprilie acasă cu CSM Lugoj într-un joc important din seria a IV-a a Ligii a III-a de fotbal.

Este un meci extrem de dificil susține Nicolae Belcea, şeful administrativ al CSM Reşiţa:

”Nu putem spune că este un meci decisiv, dar este unul foarte important, deoarece o victorie poate scoate din luptă pe cei de la CSM Lugoj și ne menține pe noi ”în cărți” pentru promovare. Obligatoriu trebuie să câștigăm! Atmosfera este bună în lot, ne-am recăpătat încrederea după victoria de la Cermei. Băieții așteaptă cu nerăbdare să obțină o nouă victorie, care să ne înscrie și mai profund în lupta pentru promovare. Meciul este important, extrem de dificil, CSM Lugoj vine din postura de echipă neînvinsă în partidele din deplasare. ne dorim victoria!”

Partida dintre CSM Reşiţa şi CSM Lugoj va avea loc marți, de la ora 17, pe stadionul Mircea Chivu din municipiul de pe Bârzava.