Tricourile vândute de PSG în beneficiul spitalelor pariziene s-au epuizat rapid

General view of the main entrance of the Parc de Princes stadium a day before the Champions League match between Paris Saint-Germain and Borussia Dortmund, which will be played behind closed doors due to the coronavirus outbreak, in Paris, France March 10, 2020. REUTERS/Gonzalo Fuentes

Tricourile vândute de PSG în beneficiul spitalelor pariziene s-au epuizat rapid

Cele 1.500 de tricouri pe care a fost inscripţionat mesajul „Toţi Uniţi”, puse în vânzare joi de clubul de fotbal Paris Saint-Germain, s-au epuizat rapid, a anunţat campioana en titre a Franţei pe contul său oficial de Twitter, scrie Agerpres.ro

Tricourile, disponibile la preţul de 175 de euro fiecare, la magazinul online al clubului francez, şi-au găsit toate cumpărători „în mai puţin de 12 ore”, a indicat clubul parizian.

Suma adunată în urma acestei iniţiativă depăşeşte valoarea de 200.000 de euro, bani care vor fi vărsaţi în totalitate personalului sanitar din cadrul spitalelor pariziene, care se luptă în prezent cu pandemia de coronavirus.

Preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, declarase cu ocazia lansării acestei iniţiative că, la fel ca milioanele de francezi care îi aplaudă în fiecare seară, la ora 20:00, pe lucrătorii din sistemul sanitar, „suntem toţi uniţi cu ei şi vom continua să fim până când va trece această criză”.

Potrivit presei franceze de vineri, aproximativ 1.700 de persoane şi-au pierdut viaţa în Hexagon din cauza noului coronavirus.

sursa foto: Agerpres.ro