fotbal liga 4

Joi, 25 septembrie

În Liga a 4-a de fotbal Caraş-Severin ieri s-au disputat trei partide restanţă şi una în devans. CSM Şcolar Reşiţa a învins în deplasare pe Ad Mediam Mehadia cu 3-2, iar Voinţa Lupac a câştigat cu 3-1 meciul de pe teren propriu împotriva formaţiei Voinţa Răcăşdia. Cele două partide au fost restanţe din etapa a patra.

Jocul rămas nedisputat din etapa 1, dintre Nera Bozovici şi Rapid Buchin, s-a încheiat cu victoria almăjenilor cu 3-2.

În devans, într-un meci din etapa a 6-a, Muncitorul Reşiţa a învins cu 5-1 pe Minerul Anina.

CSM Şcolar Reşiţa revine pe prima poziţie a clasamentului cu 13 puncte. Locurile doi şi trei sunt ocupate în ordine de AS Oraviţa şi Nera Bozovici, fiecare cu 12 puncte.

 

Miercuri, 24 septembrie

În Liga 4-a de fotbal Caraş-Severin miercuri se dispută patru partide. Ad Mediam Mehadia primeşte vizita formaţiei CSM Şcolar Reşiţa, iar Voinţa Lupac întâlneşte pe teren propriu pe Voinţa Răcăşdia. Cele două partide sunt restanţe din etapa a patra. Meciurile nu s-au putut disputa din cauza condiţiilor meteorologice.

Tot o restanţă, dar din prima rundă, este meciul dintre Nera Bozovici şi Rapid Buchin. Partida nu a avut loc din cauza că s-a defectat mijlocul de transport al echipei oaspete. În devans, într-un joc din etapa a şasea, se vor întâlni Muncitorul Reşiţa şi Minerul Anina. Toate partidele încep de la ora 17.

AS Oraviţa este lider cu 12 puncte. Pe locul secund se află CSM Şcolar Reşiţa, cu 10 puncte şi un joc mai puţin disputat.

Sursa foto: stirirezultatesportvest.blogspot.com

(Daniel Babun)