Steliștii visează să joace în Liga Campionilor

După un sezon 2014-2015 în care a câștigat tot ce se putea pe plan intern – campionatul în Liga 1, Cupa României și Cupa Ligii – Steaua spera să își confirme supremația și în actuala stagiune.

Eliminată din preliminariile Champions League de Partizan Belgrad și din play-off-ul pentru Europa League de Rosenborg, campioana României din ultimii 3 ani s-a axat pe competițiile interne, dar nici aici lucrurile nu au mers pe placul conducerii și al fanilor.

Steaua a ratat deja un obiectiv, fiind eliminată din semifinalele Cupei României de rivala Dinamo și mai are doar șanse mici să poată câștiga titlul, aflându-se la 6 puncte în spatele liderului Astra, cu 3 etape înainte de finalul campionatului. Fără a cuceri titlul, steliștii ar avea nevoie de o clasare pe locul al doilea, pentru visul de a juca din nou în grupele Ligii Campionilor, însă nici așa lucrurile nu ar fi sigure, pentru că ar merge în turul 3 preliminar, pe ruta non-campioanelor, unde participă echipele din cele mai puternice 15 campionate de pe continent.

Steaua se pregătește acum de meciul cu Viitorul, din etapa a 8-a a play-off-ului din Liga 1. Steaua – Viitorul se joacă sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 20:30.

Cele mai citite

Related Articles