Ştefan Radu scrie istorie la Lazio! 402 meciuri în tricoul formaţiei romane

Ştefan Radu a intrat în istoria clubului Lazio! Fotbalistul român deţine noul record de meciuri disputate în tricoul formaţiei din Roma. Radu a fost titular în partida  pe care Lazio a disputat-o contra formaţiei Spezia, joc câştigat de laziali cu scorul de 2-1. Românul a ajuns la 402 meciuri, depăşindu-l astfel pe italianul Giuseppe Favalli. Ştefan Radu şi-a început cariera la Lazio în anul 2008, când s-a transferat de la Dinamo Bucureşti. El a reușit să marcheze opt goluri pentru italieni și să dea 20 de pase decisive. Cotat la 2,5 milioane de euro, Radu a cucerit șase trofee cu Lazio: trei Cupe și trei Supercupe. El a jucat două sezoane şi alături de actualul său antrenor, Simone Inzaghi, care a declarat că românul îşi merită locul în istoria  biancoceleştilor.

„Despre recordul lui Radu? Sunt fericit pentru el. Își merită locul în istoria lui Lazio. Mi-a fost coleg și mie și întotdeauna a dat dovadă de o dedicare uriașă”, a spus Inzaghi, la conferinţa de presă dinaintea jocului cu Spezia.

„În luna februarie s-au făcut 13 ani de când sunt aici. Nu mă gândesc să stabilesc recorduri, ci doar să las ceva în urmă aici, la Lazio”, a declarat cu modestie fundaşul român.

Cele mai citite

Related Articles