Federico PiovacariSteaua a marcat imediat după pauză, dar erorile din apărare i-au privat pe campioni de primul succes din 2014, în amicalul cu Union Berlin.

Prestația elevilor lui Reghecampf n-a fost însă una care a convins. Contra locului 5 din Zweite Bundesliga, Union Berlin, Chipciu putea deschide scorul după doar două minute, dar a fost oprit de Haas din cursa spre gol.

Reghecampf a fost nevoit să-l schimbe după doar câteva minute pe Pintilii, care a acuzat probleme la glezna dreaptă. Ultimul marcator al Stelei în campionat, Varela, a trimis mingea în poartă cu o lovitură de cap, însă reuşita a fost anulată pentru un fault în atac.

Intrat la pauză în locul lui Kapetanos, italianul Piovaccari a avut nevoie de doar patru minute pentru a deschide scorul, după pasa excelentă a lui Stanciu. Mijlocaşul adus de la Vaslui putea dubla avantajul roş-albaştrilor după 12 minute, însă a ratat reluarea din apropiere.

Nemţii puteau egala în minutul 71, atunci când roș-albaștrii au comis prima gafă prin Gardoş, însă Tătăruşanu a scos şutul lui Skrzybski. Stanciu l-a pus la încercare pe portarul germanilor peste zece minute, iar Skrzybski a ratat din nou o mare ocazie, singur cu Tătăruşanu.

S-a încheiat însă 1-1, după reuşita lui Terodde din minutul 85, care a profitat de o nouă eroare a fundașilor din Ghencea și de lejeritatea marcajului lui Latovlevici, care nu era acolo.

Steaua (prima repriză):
Tătărușanu – Georgievski, Szukala, Varela, Pîrvulescu – Bourceanu, Pintilii – Chipciu, G. Iancu, Cr. Tănase – Kapetanos

Steaua (repriza a doua): Tătărușanu, Râpă, Gardoș, Szukala (Aldea 75), Latovlevici – Bourceanu, Prepeliță – Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase – Piovaccari
Au mai intrat: Keșeru, Răduț

Steaua joacă ultimul amical din Spania contra echipei lui Marius Pena, FC Baku,  joi, de la ora 19.

Sursa: DigiSport