Steaua fără …nume

82

Sentința instanței îl obligă pe Becali să radieze semnele ”Steaua” și ”Steaua București” din denumirea echipei!

Steaua a primit o lovitură sub centură cu o zi înaintea meciului cu Dinamo, din manșa întâi a semifinalelor Cupei Ligii, care se va juca diseară, de la ora 20:30, pe Arena Națională, în direct la Digi Sport 1.

Tribunalul București a decis că actuala echipă din Liga 1 nu mai are dreptul de a folosi ”semnele Steaua și Steaua București sau a unor semne similare în activitatea comercială”.

”În dosarul nr. 31705/3/2015 – Admite apelul. Schimbă sentinţa apelată în sensul că: Admite în parte acţiunea. Interzice pârâtei SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA să folosească fără consimţământul reclamantei semnele „Steaua”, „Steaua Bucureşti” sau a unor semne similare în activitatea comercială, inclusiv în cuprinsul denumirii comerciale şi în special în competiţiile sportive, pe documente, pe bilete de acces, pentru publicitate sub orice formă, în înscrierile în asociaţiile şi federaţiile sportive.

Obligă pe pârâta ONRC la efectuarea radierii elementelor „Steaua Bucureşti” din cuprinsul denumirii comerciale a pârâtei SC Fotbal Steaua Bucureşti SA. Respinge cererea de acordare a daunelor cominatorii. Obligă pe intimata pârâtă SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA la plata cheltuielilor de judecată către apelanta-reclamantă efectuate în primă instanţă şi apel, în sumă de 450 lei. Cu recurs. Pronunţată în şedinţa publică”, se arată într-un comunicat remis digisport.ro de către reprezentanții Curții de Apel a Tribunalului București.

Dinamo – Steaua, din manșa întâi a semifinalelor Cupei Ligii, programat joi, 22 decembrie, de la ora 20:30, pe ”Arena Națională”.

sursa foto:digisport.ro