Steaua

Steaua Bucureşti a cucerit aseară al treilea titlul consecutiv de campioană şi al 26-lea din istoria clubului. Gruparea finanţată de Gigi Becali a terminat la egalitate în deplasare, 0-0, cu CSMS Iaşi. Roş-albaştrii au beneficiat de eşecul de pe teren propriu al contracandidatei ASA Târgu Mureş, care a pierdut cu 2-1, meciul cu Oţelul Galaţi.

Steaua a dominat consistent jocul, dar elevilor lui Costel Gâlcă le-a lipsit luciditatea de la final. Cele mai mari ocazii le-au ratat Adi Popa (în minutul 12, bară transversal), Gabi Iancu (în minutul 77) și Nicolae Stanciu (în minutul 79) au ratat cele mai mari ocazii ale Stelei.

Gigi Becali a declarat după partidă că antrenorul Costel Gâlcă şi-a încheiat contractual cu Steaua şi că negociază cu un club din Golf. Finanţatorul a spus că noul antrenor va fi Mirel Rădoi.

Steaua a câştigat, până acum, titlul de campioană, Cupa Ligii-Adeplast, iar duminică va putea cuceri şi Cupa României-Timişoreana. Finala dintre Steaua şi Universitatea Cluj se va disputa pe Arena Naţională, de la ora 21.

(Daniel Babun)